Metin Akbal 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Pompadan yapiliyor sanirim bu ayar lakin pompa uzerinde 2 bar 3 bar vs yazmiyor Bunu nasil anlayacagiz? Petek soğuk olunca ev soğuk sanılıyor Madem ki agadir dorgudir deyip soyleneni yapiyorum, ben evde tisortle geziyorum ondan sonra [emoji16] Hanim aganin eli petege dokununca sicak olmasi lazim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Mert Yeldan yazdı: Bacanağı da aynı ayarladım. Bakalım ona ne gelecek 220m² dubleks eve. Göm hemen göm canına yandığım Metin Akbal yazdı: Pompadan yapiliyor sanirim bu ayar lakin pompa uzerinde 2 bar 3 bar vs yazmiyor Bunu nasil anlayacagiz? Madem ki agadir dorgudir deyip soyleneni yapiyorum, ben evde tisortle geziyorum ondan sonra Hanim aganin eli petege dokununca sicak olmasi lazim. Peteği kırmızıya boya Pompa basıncı sabit. Su konacak sisteme vanadan Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Peteği kırmızıya boya Pompa basıncı sabit. Su konacak sisteme vanadan Haa o basinc, kombi basinci diye yazmayinca anlamamistim. Tamam mevzu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 Eve elektrik 54 tl , doğal gaz 51 tl gelmiş. Evdeki tüm aletler A++ olduğuna göre , geçen ayda 38 tl elektrik faturam var dersek 15 tl ceyran çekmiş kombi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Ali Darbaz yazdı: geçen ayda 38 tl elektrik faturam var Bunu nasıl başarıyorsun.. Benim muhtemelen 10 yıl önceki fatura tutarım. 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunu nasıl başarıyorsun.. Benim muhtemelen 10 yıl önceki fatura tutarım. Citroën ile Gebze içinde 4 litre yak, gerisi gelir 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Ali Darbaz yazdı: Eve elektrik 54 tl , doğal gaz 51 tl gelmiş. Evdeki tüm aletler A++ olduğuna göre , geçen ayda 38 tl elektrik faturam var dersek 15 tl ceyran çekmiş kombi. Sadece fiş takılı kalsa hiç bir şey kullanmasam bu kadar gelir. Cidden nasıl başardın merak ettim. 🤔 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunu nasıl başarıyorsun.. Benim muhtemelen 10 yıl önceki fatura tutarım. Enerji verimliliği yüksek beyaz eşya alarak tasarruf ediyorum. A++ bosch beyaz eşya, Energy save modunda çalışan Lg led tv , intel mobil işlemcili 50000 mah batarya ile 6 saat çalışan notebookum var. Modem gece yakmasın, uyurken sinyalleri beynimizi haşlamaması için kapatıyorum. Size su faturamı hiiç söylemiyim ozaman Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 A++ ile A+ beyaz eşya arasında alınırken kampanya vs yakalanırsa süper, ancak A++ ürünlerin bir tık daha fazla fiyat farkı verildiyse min 4-5 senede o fark çıkar. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Ev elektiriğinde bile Hypermile yapmak iyiymiş. Bana 175 tl, aynı apartmanda oturan annemlere 89 tl elektirik gelmiş. Anne napıyorsun bütün çamaşırı bulaşığı bizde mi yıkıyorsun dedim. Oğullarına söyle üstlerini az kirletsinler 3 kere yıkama kurutma çalışıyor evde akşama kadar diyor. 1 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Ali Darbaz yazdı: Enerji verimliliği yüksek beyaz eşya alarak tasarruf ediyorum. A++ bosch beyaz eşya, Energy save modunda çalışan Lg led tv , intel mobil işlemcili 50000 mah batarya ile 6 saat çalışan notebookum var. Modem gece yakmasın, uyurken sinyalleri beynimizi haşlamaması için kapatıyorum. Fırın, tost makinesi, saç kurutucu filan? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunu nasıl başarıyorsun.. Benim muhtemelen 10 yıl önceki fatura tutarım. Bana da 60-70 civarı geliyor. 24 saat evdeyiz de. Evdeki tüm lambalar led. Buzdolabı, çamaşır bulaşık makinası vs en düşüğü A sınıfı. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Abi bende on of yerli bir kablosuz termostat var kombi buderus yogunlasmali yaz kış 24 dereceye ayarlıufakligin odasında kendi çalışır hic müdahale etmedim şimdiye kadar . Ben devirdaim pompası sürekli çalışıyor mu şimdi. Pek sesini duymuyorum ama Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Fırın, tost makinesi, saç kurutucu filan? Hepsi var, eksik yok. Erken yatıyoruz belki etkisi vardır 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Petek soğuk olunca ev soğuk sanılıyor Böyle böyle zengin olunuyor demekki zenginlere sor valla metod doğrumu diye. bizde işe yaramadı. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Ali Darbaz yazdı: Hepsi var, eksik yok. Erken yatıyoruz belki etkisi vardır fırın , elektrik süpürgesi vs? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 Evren Erakçora yazdı: fırın , elektrik süpürgesi vs? Var tabiki, kumtel fırın, arçelik süpürge var. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 vardır da bunları , epey az kullanıyorsunuzdur yoksa 50 lira gelmez. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 Evren Erakçora yazdı: vardır da bunları , epey az kullanıyorsunuzdur yoksa 50 lira gelmez. Yok zaten normal günler 38 tl. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Evren Erakçora yazdı: vardır da bunları , epey az kullanıyorsunuzdur yoksa 50 lira gelmez. Ali Darbaz yazdı: Yok zaten normal günler 38 tl. Cevaba çok güldüm lakin. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Metin Akbal yazdı: Cevaba çok güldüm lakin. Biri üzerime toprak atsın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Evren Erakçora yazdı: vardır da bunları , epey az kullanıyorsunuzdur yoksa 50 lira gelmez. Askerde kıyafetleri nasıl ütülerdik unuttun mu Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Askerde kıyafetleri nasıl ütülerdik unuttun mu En iyi ütüyü ben yapardım, liseden tecrübe Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Fatura gelmis 320 lira lakin cocuk almis okula goturmus. Tuketimi goremedim. Alt katima 400 kusur gelmis. Benimko en ust kat. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Benim tüketim 5 metreküp civarı gidiyordu, baktım havalar iyice soğudu, kombiyi 60 derece yaptım. Buna rağmen sürekli çalışıyor. Termostat ortada 22 derece, oturma odası +1, yatak odası -0,5/1 derece oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts