Mehmet Ozyurek 22 Ocak 2019 Paylaş 22 Ocak 2019 Turboyu tamir ettirin bence. Basıncı yetersiz ise tüketim de artmıştır. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 22 Ocak 2019 Paylaş 22 Ocak 2019 Fazla yakıyor. Revizyon kurtarır, kurtarmazsa şayet değişim şart. Yorum bağlantısı
Cuma Oğuzhan 23 Ocak 2019 Paylaş 23 Ocak 2019 Tamir ettirmek mi mantıklı yada yenisini mi almak orjinali çok pahalı yani sanayi egts turbo var o nasıl bilgisayar olan bilgilendirebilir mi birde ben kayseri de ikamet ediyorum burda nerde Tamir nerde satış var bilin var mı Yorum bağlantısı
Murat Kıyıcı 22 Şubat 2019 Paylaş 22 Şubat 2019 Merhaba konuya buradan devam etmek istedim, 6 ay kadar once turbomu revize ettirdim ( ic gobek komple degisti ) ,fakat bu ara sanki hafif bi islik sesi duymaya basladim yine , bos zamanimda kaputu acip kontrol ettim ,turboda bosluk yok fakat usta watgate denilen parcaya hava basan hortumu kotu takmis, ve turbonhn yag damlattigini farkettim. Ustaya gittim ,kontrol ettik ve o kucuk hotumda delkk vardi ,degisti ve basinc valfini kontrol etti calisiyor dedi. Yaga gelince biraz sacmaladi , su dedi bu dedi ,soktur ustaya bakalkm dedi ( ona gore demesi kolay ) . Benim merak ettigim ,bu turbo basinc valfi tam olarak ne is yapiyor acaba ,ustunde soket olan ,turbonun wastgatinimi acip kapiyor ,bizim egryi iptal etmek icin korledigimiz hortumlar bu valfe gidiyor cunku, ve ben ustadan sonra arkadasima baktirdim benim wastgatim hic hareket etmiyor, 4 bin devire kadar cikardim ama hareket etmiyor ,bu valf calismiyormu acaba Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 23 Şubat 2019 Paylaş 23 Şubat 2019 (düzenlendi) 12 saat önce, Murat Kıyıcı yazdı: Merhaba konuya buradan devam etmek istedim, 6 ay kadar once turbomu revize ettirdim ( ic gobek komple degisti ) ,fakat bu ara sanki hafif bi islik sesi duymaya basladim yine , bos zamanimda kaputu acip kontrol ettim ,turboda bosluk yok fakat usta watgate denilen parcaya hava basan hortumu kotu takmis, ve turbonhn yag damlattigini farkettim. Ustaya gittim ,kontrol ettik ve o kucuk hotumda delkk vardi ,degisti ve basinc valfini kontrol etti calisiyor dedi. Yaga gelince biraz sacmaladi , su dedi bu dedi ,soktur ustaya bakalkm dedi ( ona gore demesi kolay ) . Benim merak ettigim ,bu turbo basinc valfi tam olarak ne is yapiyor acaba ,ustunde soket olan ,turbonun wastgatinimi acip kapiyor ,bizim egryi iptal etmek icin korledigimiz hortumlar bu valfe gidiyor cunku, ve ben ustadan sonra arkadasima baktirdim benim wastgatim hic hareket etmiyor, 4 bin devire kadar cikardim ama hareket etmiyor ,bu valf calismiyormu acaba vesgate turbonun egsoz tarafının icinde klaper kapak vardır onun acılımını yapar iterek veya cekerek doldur bosalt yapmasını saglıyor gazların. ama suan bazı yeni modellerde bu sistem elektirikli ve mekanikleşti artık benim vesgatede bozuk içinde diyafram patlamıs hiç haraket etmiyor sabit duruyor buda aracı bazen limp moda duşuruyor. solda görünen kapak egr körlemek oranın borusu buna girmez egsoz manifoltunun üstüne girer siz turboya giriyor gibi görmüş olabilirsiniz vesgatede bu parca önden bakısıda bu 23 Şubat 2019 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Kıyıcı 23 Şubat 2019 Paylaş 23 Şubat 2019 Evt dogru ,bende bugun farkli bi turbo ustasina daha gittim , durumu anlattim , araca bindik gazladi felan sesi cekisi felan normal dedi ,dukkana donduk bide gozle kontrol etti ,turboda bosluk yok dedi ,wastgatin hortumunu soktu ve hava basti ve ileri geri hareket etti bende gordum ,en son benim asil merak ettigim parcayi sordum ,hani şu aku ile camurluk arasindaki valf , o turbo valfi degil egr valfi dedi ,bu modellerde turbo valfi yok dedi wastgate hava basinci ile acilip kapanir dedi , ve hersey normal su anda sorun yok dedi. 1 Yorum bağlantısı
Cuma Oğuzhan 23 Şubat 2019 Paylaş 23 Şubat 2019 Benim arabada da böyle bir sorun vardı yani turboda ıslık sesi var fakat çekici gidişi gayet iyi yanlız yakıtı çok yakıyor 2000 devir ile 2500 devir 3. Vites ve 4. Vites te motor silkeleniyor arabayı sanki biri tutup bırakıyordu gitmediğm Usta kalmadı dediler mazot hortumlarınından, değiştirdim vak vak pompası dediğimiz dediler mazot filtresinden, değişti dediler mazot filtresinin altında ral muşiri yani mazot basıç muşiri, değiştirdim dediler egr valfinden, sökülüp kontrol edildi sorun yok dediler basıç sensöründen, sökülüp bakıldı sorun yok dediler krank sensöründen, sökütüler yeni parça ile denediler yok dediler enjektör, komple söküldü sorun yok ben kayseride ikamet ediyorum burdakiler bitti ankarayada gittim kompresyon kaçağı dediler yine sorun çözülmedi en sonunda Kayseriye 120 km uzaklıkta Yozgat sarıkaya ilçesinde asker arkadaşımın amcasının oğlu vamış ısmarlada etti birde oraya git o çözer diye gittim onunda fiestası var ondaki bütün sensörü muşiri ne varsa sökütüler benim arabaya taktık yine sorun çözülmedi en son yapacak birşey kalmadı birde turbo bağlantısında selenoit valfi var onun haraket edip etmediğine baktık haraket etmiyordu ustada çıkma bir turbo varmış onun valfine baktık çalışıyor onu da söküp benim turboyu taktık ayarlarlarını yaptık ve araba uçak gibi oldu çok iyi bir çekişi var motorda ki silkelenme sorunu düzeltilmiş oldu sırtımdan çok büyük bir yük kalktı sanki Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 On 23.02.2019 at 20:15, Murat Kıyıcı yazdı: Evt dogru ,bende bugun farkli bi turbo ustasina daha gittim , durumu anlattim , araca bindik gazladi felan sesi cekisi felan normal dedi ,dukkana donduk bide gozle kontrol etti ,turboda bosluk yok dedi ,wastgatin hortumunu soktu ve hava basti ve ileri geri hareket etti bende gordum ,en son benim asil merak ettigim parcayi sordum ,hani şu aku ile camurluk arasindaki valf , o turbo valfi degil egr valfi dedi ,bu modellerde turbo valfi yok dedi wastgate hava basinci ile acilip kapanir dedi , ve hersey normal su anda sorun yok dedi. evet eski nesil turbolar valfsız calısır vesgatesi kendi turbo kanadının üstündeki hava girişi ile vesagate birbirine baglıdır. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Tuzcu 11 Mayıs 2019 Paylaş 11 Mayıs 2019 Selamın aleyküm abilerim aranızda yeniyim bi hatam varsa affola. SORUNUMA GELİNCE: 2 viteste yokuş aşağı inerken viteste bi atma oluyor yol parkeydi sallanıyordu. Sonra başka bi yerde denedim ordada oldu hafif motora binince oluyor hiç ustaya götürmedim size fikir danışmak istedim bu neden kaynaklanabilir TEŞEKKÜR EDERİM Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Mayıs 2019 Paylaş 11 Mayıs 2019 (düzenlendi) Araci iyi bir sanziman ustasi gormeli bence. Hatirladigim kadariyla vitesi dislide sabitlemeye yarayan hilal seklinde bir kisim var oradan kaynaklaniyordu genelde.İsmini hatirlayamadim ama ? Edit: Aracin modelini yeni farkettim.Bahsettiginiz durum fiestalarda karsilasilan bir durum.Benim aracimda olmustu birkac kez ama Ozellikle cok dik rampalarda butun gucu vitese yigdigimda nadiren yapiyordu. Sekromec dislilerinin revizyonu gerekiyor demislerdi.. Ust kisimlarinda bir yay varmis o yayin biraz esnetilmesi gerekiyor demisti usta, ama benim aracimda cok nadir yaptigi icin ustune dusmemistim acikcasi.. 11 Mayıs 2019 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Efe Özer 11 Mayıs 2019 Paylaş 11 Mayıs 2019 Aynısı sorun basıma geldi.Şanzıman açılacak sorunlu parça değişecek.Ben serviste yaptırmıştım 2. vites dişlilerini komple değiştiler. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Tuzcu 11 Mayıs 2019 Paylaş 11 Mayıs 2019 Bir saat önce, Alpay Sumer yazdı: Araci iyi bir sanziman ustasi gormeli bence. Hatirladigim kadariyla vitesi dislide sabitlemeye yarayan hilal seklinde bir kisim var oradan kaynaklaniyordu genelde.İsmini hatirlayamadim ama ? Edit: Aracin modelini yeni farkettim.Bahsettiginiz durum fiestalarda karsilasilan bir durum.Benim aracimda olmustu birkac kez ama Ozellikle cok dik rampalarda butun gucu vitese yigdigimda nadiren yapiyordu. Sekromec dislilerinin revizyonu gerekiyor demislerdi.. Ust kisimlarinda bir yay varmis o yayin biraz esnetilmesi gerekiyor demisti usta, ama benim aracimda cok nadir yaptigi icin ustune dusmemistim acikcasi.. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.. Benimkindede aşırı olmuyor ama ileri derece bi sorun yaratır mı acaba ? Yorum bağlantısı
Furkan Tuzcu 11 Mayıs 2019 Paylaş 11 Mayıs 2019 1 saat önce, Efe Özer yazdı: Aynısı sorun basıma geldi.Şanzıman açılacak sorunlu parça değişecek.Ben serviste yaptırmıştım 2. vites dişlilerini komple değiştiler. sadece yokuş aşağı mı yapıyordu ? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Mayıs 2019 Paylaş 11 Mayıs 2019 10 dakika önce, Furkan Tuzcu yazdı: Yorumunuz için çok teşekkür ederim.. Benimkindede aşırı olmuyor ama ileri derece bi sorun yaratır mı acaba ? Cok vitese yuklendirmeyin.Uzun vadede kullanacaksaniz yaptirmakta fayda var. Bi fiyat alin derim ona gore daha rahat karar verebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Efe Özer 11 Mayıs 2019 Paylaş 11 Mayıs 2019 8 dakika önce, Furkan Tuzcu yazdı: sadece yokuş aşağı mı yapıyordu ? Yokus asa olayi degil gaz vermezseniz vitesten atiyor.Duz yoldada 2. Vitese takin gaz vermeyin vitesten atar. Yorum bağlantısı
Tuncay Erdoğan 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 merhaba arkadaşlar aracım ford fiesta 1.4 confort 2006 model 90 binde sabahları 1.vitese geçişlerde zorlanıyrum ama 3 5 km ilerledikten sonra duruyorum tekrar 1 e takıyorum hiç zorlanmadan geçiyor diğer vites geçişlerinde problem yok onlar rahat geçiyor sizce kronik bir sorunmu yoksa aracımda bir sıkıntımı var bilgilendirirseniz çok mutlu olurum Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Tuncay Erdoğan yazdı: merhaba arkadaşlar aracım ford fiesta 1.4 confort 2006 model 90 binde sabahları 1.vitese geçişlerde zorlanıyrum ama 3 5 km ilerledikten sonra duruyorum tekrar 1 e takıyorum hiç zorlanmadan geçiyor diğer vites geçişlerinde problem yok onlar rahat geçiyor sizce kronik bir sorunmu yoksa aracımda bir sıkıntımı var bilgilendirirseniz çok mutlu olurum Genel olarak Fordlarda bu durum var. 1. vites zor geçer, özellikle tam durmazsanız.... Yorum bağlantısı
Tuncay Erdoğan 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Ü.Emre Kartal yazdı: Genel olarak Fordlarda bu durum var. 1. vites zor geçer, özellikle tam durmazsanız.... yani diyorsunuz ki kronik bir problem sıkıntı yok yani Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Tuncay Erdoğan yazdı: yani diyorsunuz ki kronik bir problem sıkıntı yok yani Bir sorun yok aracınızda, şanzıman yağı değişti mi hiç? Özellikle değişim yapıldıysa ve yanlış yağ koyulduysa bu sıkıntı daha fazla olur. Eğer bundan emin değilseniz aracınızın model yılı da düşük, yağını doğru yağ ile değiştirebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Tuncay Erdoğan 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 valla ustam geçen sene aldım aracı satan kişi sadece baskı balata değişmesi gerekiyor demişti kendi ustama gösterdim daha idare eder demişti onla alakalı bi durum olabilirmi sizce şanzıman yağının değişip değişmediğini bilmiyorum bendeyken değişmedi 90 kusur binde km Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Önce 2’ye alıp sonra 1’e alırsanız daha rahat geçer. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Kimse değişmemiştir o yağı.. Bence normal. kurcalamaya değecek bir şey değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 km si şahane, baskı balata dğeişirken yağ değişecek o zaman rahatlar aciliyeti yok Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Tuncay Erdoğan yazdı: merhaba arkadaşlar aracım ford fiesta 1.4 confort 2006 model 90 binde sabahları 1.vitese geçişlerde zorlanıyrum ama 3 5 km ilerledikten sonra duruyorum tekrar 1 e takıyorum hiç zorlanmadan geçiyor diğer vites geçişlerinde problem yok onlar rahat geçiyor sizce kronik bir sorunmu yoksa aracımda bir sıkıntımı var bilgilendirirseniz çok mutlu olurum Merhaba, Konunuz uygun başlık ile birleştirilmiştir, Saygılarımla... Yorum bağlantısı
Mert Hiçyılmaz 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Merhaba iyi günler. 2004 Benzinli Fiestam da baskı balata değişimi yapıldı yaklaşık 1 hafta önce (orjinal parçalar ile) Ayrıca şanzımanın 2.vitesinde de cartlama sorunu vardı o da giderildi. Fakat arabanın motoru soğukken 2.vitese çok zor geçiyor araç ısındıktan sonra problem yok. Bu normal mi? Usta düzelecek bir süre sonra dedi ama bi sorayım dedim. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts