Mehmet Ozyurek 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Temiz olunca da çok güzel oluyor.. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 19 Eylül 2020 Yazar Paylaş 19 Eylül 2020 (düzenlendi) 19 Eylül 2020 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 19 Eylül 2020 Yazar Paylaş 19 Eylül 2020 Manzarayı Kapatıyordu, Söktüm. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 Kasım 2020 Yazar Paylaş 4 Kasım 2020 (düzenlendi) Cam Altı Krom Görünümünü Yapmaya Devam edeyim mi ? Yoksa İcat Çakırtma mı diyorsunuz ? 4 Kasım 2020 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Muhittin Kaplan yazdı: Cam Altı Krom Görünümünü Yapmaya Devam edeyim mi ? Yoksa İcat Çakırtma mı diyorsunuz ? Arka kelebeğe uzanırsa güzel olur gibi. Sırıtmıyor şu anda da. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Muhittin Kaplan yazdı: Cam Altı Krom Görünümünü Yapmaya Devam edeyim mi ? Yoksa İcat Çakırtma mı diyorsunuz ? ufukta bu varsa 18'' jantla çok güzel olur: 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 Kasım 2020 Yazar Paylaş 4 Kasım 2020 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Arka kelebeğe uzanırsa güzel olur gibi. Sırıtmıyor şu anda da. Şunu Düşünüyorum. Umut Taşlı yazdı: ufukta bu varsa 18'' jantla çok güzel olur: Jantlar 18,ama tam krom istemiyorum. Yarım, benim istediğimde maalesef yok. 4 Kasım 2020 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 (düzenlendi) Muhittin Kaplan yazdı: Şunu Düşünüyorum. 4 Kasım 2020 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 Kasım 2020 Yazar Paylaş 4 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Satıp siyahını alalım. Bunu zor yıkıyorum, siyahla hiç uğraşamam. Krom nasıl ? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 Kasım 2020 Yazar Paylaş 4 Kasım 2020 Bakalım çifttaraflı bant atacak mı ? Bir müddet takip edip sonra tamamlayacağım. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 8 Kasım 2020 Yazar Paylaş 8 Kasım 2020 Biri doğru söküm yolunu göstermiş sonunda. Ama biz gündüz farı için bukadar sökmüyoruz artık tabi. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Kasım 2020 Paylaş 9 Kasım 2020 Yeni ampül ve ayar sonrası fotoğraf video gelmemiş. İşe yaramadı mı acaba. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Kasım 2020 Paylaş 9 Kasım 2020 Biri doğru söküm yolunu göstermiş sonunda. Ama biz gündüz farı için bukadar sökmüyoruz artık tabi. Farı sökmeden o ampulü nasıl değişiyorsunuz [emoji15] Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 9 Kasım 2020 Yazar Paylaş 9 Kasım 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Yeni ampül ve ayar sonrası fotoğraf video gelmemiş. İşe yaramadı mı acaba. Aslında ise yaradı ama, o zaman kaldı sonra da yapmadım. Demir tavinda dovulur gerçek oluyor. Mehmet Ozyurek yazdı: Farı sökmeden o ampulü nasıl değişiyorsunuz Saati çıkartıyor, el maharetiyle buluyor, sola sonra sağa ceviriyorsun çıkmıyor, aşağı doğru çekmek zorunda kalıyorsun. Sıkma tarafı el ile yapılabilir bir şekilde tasarlamışlar, sokmede parmaklarla tutamıyorsun. Epey zor bir iş ama benim dosya kiskaclarindan yaptigim ve iki kucuk delikle ampul un duy una taktığım tel, çok ama çok kolaylaştırdı. El cevap görmeden el maharetiyle sokuluyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 ampül için far söktüren tasarımcı utansın 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Başlığı her okuduğumda aklıma gelen 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts