Çağlar Bayur 9 Nisan 2025 Paylaş 9 Nisan 2025 İlkay Başaran yazdı: Genelde kendi kaptanları olur.. ayrıyetten olmazsa olmaz tabi ki o . Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Aralık 2025 Yazar Paylaş 24 Aralık 2025 Evet, arabayı değişme planlarımızı biraz erteledik, aklımda olan bütün küçük sorunları halletmek için uzun süreli Ankara ve Eskişehir'de bildiğim özel servise bıraktım. Nerden başlayalım.... Ankara macerasından başlayalım. Öncelikle götürdüğüm yer Gudikcik'in (Mercedes ve Gudikcik yazınca çıkar bilmeyenler için) birlikte çalıştığı Ankara Mercedes Ercan usta, burada yapılan hiç bir işlem için benden ücret alınmadı, çünkü dolaylı da olsa birlikte çalışıyoruz şu uzaktan mercedes diagnostic bağlantısı sayesinde ( konu linki https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/308058-mercedes-online-uzaktan-kodlama-başarımız/), sağolsunlar onlarda kendi arabaları gibi ilgilenip çok değerli vakitlerini ayırdılar. KeylessGo ve Far problemleri Ankara'da diğerleri Eskişehir'de yapıldı. 5 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Aralık 2025 Yazar Paylaş 26 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: değişeni çokmuş Her yeri bozulup değişen araba nazara geldi Sabah arıza lambası yandı, dedim o kadar konu açarsan olacağı bu. Baktım Oksijen sensöründen sinyal yok demiş, sildim, OBD den baktım sensöer voltajları dalgalı normal yani. Herhalde ön şaft sökülürken orda sensör soketlerini çıakrmış/takmış veya dokunmuş olabilirler dedim. 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Dün 115.000 km sonra yine 4 Diski orjinal Mercedes, balataları da Hella-Pagid ile değiştik Fotpğraf çekmeyi unuttum. Diskler 2mm kadar tırnak yapmıştı diyebilirim, özellikle önler. Yine ötme sesi geldi ama 5 yıl önceki gibi yine söküp tozları çapakları temizleyeceğiz herhalde Ha birde ön far yıkamalar giden hortumda ömrünü doldurdu su kaçırıyordu, onuda orjinal yıldızlı parça ile değiştik, tamponun önündeki koruma demiririn içinde geçiryormuş az uğraştırdı ama tamponu biraz söküp öne alarak hallettik çok şükür. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts