Engin Deniz Dün saat 19:10 Yazar Paylaş Dün saat 19:10 7 yıl sonunda Karakartal ile bugün vedalaştık. Yeni araç konusu pek yakında... 9 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 19:13 Paylaş Dün saat 19:13 Hayırlı olsun. Kaça gitti acaba km kaç idi :/ Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 19:14 Paylaş Dün saat 19:14 Hayırlısı olsun.Elektrikli gelmesin zira çok kahve içiriyor 1 4 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Hayırlı olsun. Kaça gitti acaba km kaç idi :/ 261.000 km de. 1.275.000 e gitti Mustafa. Adnan Çakır yazdı: Hayırlısı olsun.Elektrikli gelmesin zira çok kahve içiriyor Kahve yerine 2 bardak çay içsek? 😄 14 saat önce tarihinde Engin Deniz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Engin Deniz yazdı: 7 yıl sonunda Karakartal ile bugün vedalaştık. 1 2 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Engin Deniz yazdı: 7 yıl sonunda Karakartal ile bugün vedalaştık. Yeni araç konusu pek yakında... O kadar oldu mu ya Eskişehir'de notere beraber gitmiştik Hayırlı olsun, yerine yeine yıldızmı acaba? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Furkan Avcı yazdı: O kadar oldu mu ya Eskişehir'de notere beraber gitmiştik Hayırlı olsun, yerine yeine yıldızmı acaba? bi yıldızcı sen ve ben kalacağız Mustafa bile Ford çu 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Fatih Keskin yazdı: bi yıldızcı sen ve ben kalacağız Mustafa bile Ford çu Hiç sorma abi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Furkan Avcı yazdı: Hiç sorma abi Yakında S de gider. Çok sene oldu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Adnan Çakır yazdı: Hayırlısı olsun.Elektrikli gelmesin zira çok kahve içiriyor Elektrikli şarj edene kahve beleş oluyor ama Furkan Avcı yazdı: Hiç sorma abi Al bi elektrikli. şöyle 500 beygirlerinden olsun. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Elektrikli şarj edene kahve beleş oluyor ama Al bi elektrikli. şöyle 500 beygirlerinden olsun. küçük boy ücretsiz ya orta boy deseydik Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Fatih Keskin yazdı: küçük boy ücretsiz ya orta boy deseydik Sen ödeyecek gibi bakıyordun, sana kıyamadığım için küçük boy dedim ben. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Engin Deniz yazdı: 261.000 km de. 1.275.000 e gitti Mustafa. Kahve yerine 2 bardak çay içsek? 😄 Hayırlı olsun. Güzel paraya gitmiş. Meraklısına mis gibi otomobil . Fatih Keskin yazdı: bi yıldızcı sen ve ben kalacağız Mustafa bile Ford çu Bahsi geçen Mustafa ben isem 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Elektrikli şarj edene kahve beleş oluyor ama Al bi elektrikli. şöyle 500 beygirlerinden olsun. EQS mi alsak ne Önder Özcan yazdı: Yakında S de gider. Çok sene oldu İnşallah yine yıldız niyetimiz olur ama nasip. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Furkan Avcı yazdı: EQS mi alsak ne GLC ezber bozdu Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: GLC ezber bozdu SUV sevmim ben Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Furkan Avcı yazdı: SUV sevmim ben suv şeroki ile bitti , artık tek hacim devri var Yorum bağlantısı
Recommended Posts