İçeriğe Yönlendir

Anı Biriktirmek mi? Para Biriktirmek mi?

Köksal Yılmaz

Anı mı? Para mı? Biriktirmeli  

73 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Orta sınıflar için, Türkiye’de yaşıyorsan ağırlıklı olarak para, yeteri kadar gezi. İkisi de olmalı. Yaşlılığına yatırım yapmayan aç kalır bu ülkede. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

çok sakat yerleri geziyon sende : Benim amca oğlu lviv den polonyalı kızı tavladı. yılda 10 15 deva lviv de buluştular. Şimdi evlendiler Kharkova yerleştiler

Heyecan iyidir [emoji3]

Ayrıca Pirimiz @Servet Aydın

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

DOstlar emekli olunca hayalim Fatih Aksu gibi dünya turuna çıkmak. Bayadır takip ederim. Adam dalgıç. Şirketi batınca teknesi ile dünya turuna katıldı. Şu an Tennerifide . Atlantiği geçmek için hazırlıklar yapıyor. O noktaya ulaşması geze geze 7 8 ay sürdü. Adam para harcamamak için süper ekonomi yapıyor. 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mert Yeldan yazdı:

Benim hayat anlayışıma ters. Ev yatırım aracı olmamalı. Hele hele kredi ile yatırım. Koyacaksın pasaportu cebe gezeceksin mykanos lviv pattaya filan emoji3060.png

Pattaya yı listeden silebiliriz, bekarken gitmiştim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara

Sadece birini tercih etmek yerine ikisinden de az az yapmak daha mantıklı olmaz mı? Parasız olmuyor ee kazandığını harcayıp kafa dağıtıp anı biriktirmemek de olmuyor. Sürekli gezmek yerine ya da sürekli para biriktirmek yerine yarı yarıya yapıp ikisini de yapabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Çalışmak için yaşayanlar anı biriktirsin, yaşamak için çalışanlar para biriktirsin :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Cihat yazdı:

para olmadan anca mahallede anı biriktiririm ?

Bak işte yanılıyorsun. Para var ve yetmiyor ise kısarak kullancan. Mesela fren disklerimi sanayide ustaya taktırmak yerine, forumdan tanıdığım bu işlere eli yatkın @Mehmet Cihat arkadaşıma yaptıracam. Ne güzel servis masrafından ve sanayi kasabından kurtulmuş oluyorsun. Yazın memlekete gidecek gaz paran cebinde kalır. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sanayide ustaya para vermek yerine bedavaya yaptıracağım diyorsun 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Sanayide ustaya para vermek yerine bedavaya yaptıracağım diyorsun 

Tabiki parçaları kendim getirecem. :)

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Son bir kaç gündür tvde izlediğimiz "Master Chef", "Taste turkiye","shokugeki no souma" etkilenip bu yemeği yaptık. 

Körü soslu bulgur pilavı ve körili baharat karnıbahar. Evde artanlardan yaptık. Oldukca lezizdi. Bardakdaki kefir yandaki kasede tarhana var. :)

2SGPLS8Anqhqt3u6Ft9jKKnywZyJNenX5QeKzWxI

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Gençken çalışıp para biriktirmek için hayatımızı harcarız. Yaşlanınca biriktirdiğimiz paralar gezmek yerine doktorlara gider. Hiçbir zaman o para bize kalmaz. Miras olarak aktarılır. 

2003 de sırt çantamı alıp biriktirdiğim para ile 1 ay avrupanın hemen hemen tüm ülkelerini gezmiştim. Para gitti ama anılar hep benimle. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Darbaz yazdı:

Tabiki parçaları kendim getirecem. :)

Bu nasılsa bu işten anlıyor, bedavaya işimi yaptırayım düşüncesi çok yanlış. 

Bunun adı yardım değildir. Elinden gelmeyen işi yapabilecek sektör içinde biri olmaz anlarım, yardımcı da olunur. 

Ampül led vs anlamazsın ve piyasada rezil ürünler kaynıyor. Karşıyı kör etmeni, kendinin kör gezmeni istemediğim için gel ledi deneyelim dedim. 

Bak, birisi yardımlaşma, diğeri kişisel çıkar. Yapma böyle. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Bu nasılsa bu işten anlıyor, bedavaya işimi yaptırayım düşüncesi çok yanlış. 

Bunun adı yardım değildir. Elinden gelmeyen işi yapabilecek sektör içinde biri olmaz anlarım, yardımcı da olunur. 

Ampül led vs anlamazsın ve piyasada rezil ürünler kaynıyor. Karşıyı kör etmeni, kendinin kör gezmeni istemediğim için gel ledi deneyelim dedim. 

Bak, birisi yardımlaşma, diğeri kişisel çıkar. Yapma böyle. 

Haklısın abi. Art niyetim yoktu. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Darbaz yazdı:

Bak işte yanılıyorsun. Para var ve yetmiyor ise kısarak kullancan.@Mehmet Cihat Ne güzel servis masrafından

Yazın memlekete gidecek gaz paran cebinde kalır. 

Ali Darbaz yazdı:

Haklısın abi. Art niyetim yoktu. 

Niyetin art değil, kendi cebini düşünüp, eli iş görene bedava yaptırmak. 

Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir

Bence ;

Önce helalinden para kazanmak.

Sonra kazancımızı sağlıklı günlerde çoluk çocuğumuzla birlikte ağız tadı ile kullanmak ve zor günler için bir kenara da koymak.

En önemlisi de, yaşarken ve öldükten sonra da iyi bir şekilde anılacak şekilde yaşamaktır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...