İçeriğe Yönlendir

Multivan - Golf 7 Anahtarı


Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Ebrar Tüfek

 

Arabama kumandalı 3. anahtar yaptıracaktım, internetten anahtar modellerine baktım, golf 7 nin anahtarı imiş çok hoşuma gitti kromlu, bu anahtar smart olarak mı geçiyor yani anahtarsız çalıştırma ?

Bazı anahtarlarda şanzımanın kilidini açmak için çubuk var, golf 7 nin anahtarındaki o çubuktan mı yoksa bildiğimiz anahtarmı ? Asıl soru şu, golf 7 nin anahtar kabına benim anahtarı kopyalayıp çalıştırabilirmiyim, bagaj açma tuşu iptal ona zaten gerek yok. Bendeki anahtarların fotoğrafını attım. Kumandalının içindeki çip golf 7 ye kopyalanıp anahtarı da aynı şekli verip kullanabilirmiyim ? :) f41e4f01321c8b9faded76f5ba0fa44a.jpg438867657c0dd9a73b21fa2eee8598ee.jpg

 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Mustafa Arıkan yazdı:

Orijinal kaplar olmuyor ama Aliexpress’te bu dönüşümü yapabileceğin kaplar var Ebrar.


https://a.aliexpress.com/_UEkdr

 

Ancak kaliteleri çok düşük pek tavsiye etmem.

 

Forumda kimse cevap vermeyince kalkıp sanayiye gittim oem golf 7 anahtarı buldum abi komşumda, yedek anahtarın içindeki çipi golf 7 anahtarına geçirecekler. Sadece bagaj açma çalışmayacak benim arabada o mekanizma yok çünkü. Yani kumandasız düğmesiz olan küçük anahtarın yerini golf 7 anahtarı alacak. Eğer küçük olan da kalsın harici çip yapıp 7 ye koymak istersem 200 tl fiyat farkı var, 3 anahtara ihtiyaç yok bu yüzden küçük olanın içindekileri 7 ye geçireceğim. Bide altındaki krom parçanın üzerinde R line yazanlar var. Daha sonradan alt parçayı sipariş edip R line koyarım daha güzel olur. 

Ben düğmeli oem anahtarı aktif bırakacağım, o yedek olacak. Ayrıca golf 7 anahtarı yapacağım. Yani bitane oem, bitane golf 7 anahtar olacak. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Onun yerine orjinal kabından edinip ona aktarsanız? Bence yenisi de kötü durmuyor eskidiği için öyle duruyor. Hemde çok uygun 2-3 dolar 20 lirada gümrük olsa 50 lirayı bulmaz. 
 

üç butonlu olmayacağı için daha şık durur. Buton kısmı boş olunca bence çok iyi durmuyor. 
 

bende fiesta için aldım eski tipten daha güzel bir tiple değiştirdim. Diğer anahtarı yeniydi onu ellemedim. 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ebrar Tüfek
Dogan Arsiray yazdı:

immobilizer chip lazim kopya icin. aliexpressdekiler sadece kapak 

 

Asıl parayı tutan chip zaten

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...