Oğuzhan Çakır 20 Haziran Yazar Paylaş 20 Haziran Sıcaklardan bunalmış terlemişti. Boncuk boncuk terlemiş hemde 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) İtalyan Kartalı, FıtFıt, mavi kuş derken tabii ki de Haylaz'ı ihmal etmedim. Arka çamurluklarda paslanmalar başlamış, kaput solmuş ve çizgisel boya çatlakları olmuş, ön tamponda vernik kalkmaları , ufak tefek çizikler vardır. Bende hepsini elden geçirdim. Şimdi çiçek gibi oldu 5 saat önce tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Sol sis farı camı çatlamış su alıyor.Nazar bunlar nazar 2 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: İtalyan Kartalı, FıtFıt, mavi kuş derken tabii ki de Haylaz'ı ihmal etmedim. Arka çamurluklarda paslanmalar başlamış, kaput solmuş ve çizgisel boya çatlakları olmuş, ön tamponda vernik kalkmaları , ufak tefek çizikler vardır. Bende hepsini elden geçirdim. Şimdi çiçek gibi oldu x41 Bu konu yasaklansın. Yönetim uyuyor mu? Eski sevgilimi görmüş gibi heyecanlanıyorum her gördüğümde. Şefkat dolu ellerde her daim kendini belli eden bir araç Fiesta. Muadili Palio, Clio 1 gibi B sınıfı Hb araçlardan çok daha yakışıklı bir araç Fiesta. Ağlamıyorum ki, gözüme bişey kaçtı 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: x41 Bu konu yasaklansın. Yönetim uyuyor mu? Eski sevgilimi görmüş gibi heyecanlanıyorum her gördüğümde. Şefkat dolu ellerde her daim kendini belli eden bir araç Fiesta. Muadili Palio, Clio 1 gibi B sınıfı Hb araçlardan çok daha yakışıklı bir araç Fiesta. Ağlamıyorum ki, gözüme bişey kaçtı Abi teşekkür ederim Elimden geldiğince nadir güzelliği koruyor kolluyorum o güzelleştikçe hoşuma gidiyor ayrılık zorlaşıyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts