Oğuzhan Çakır 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Sinan Akgöl yazdı: Oguzhan bey 10cm bavyera speakerlar ustundemi? Hala ilk takıldığı günkü gibi şıkır şıkır abi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Oğuzhan Çakır yazdı: Hala ilk takıldığı günkü gibi şıkır şıkır abi ooo en sevdigimm miss 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 31 Temmuz Yazar Paylaş 31 Temmuz Klasik Cuma duşu aldı. 2.5 yıl hizmet eden ve artık iz yapan silecekleri, 6 ay önce değiştirmek için aldığım yenileri ile değiştirdim 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce 09.09'da muayenesi var, seninle son bir çılgınlık yapalım dedi. Osman abisini özlemiş Fotoda arka travers takozlari, arka amortisör toz körükleri ve şanzıman arka takozu yok. Onları evde saklamıştım saklandıkları yeri bulamıyorum akşam bulcam Fotoda; Ön / Arka Amortisör Sachs Ön iki salıncak Ön amortisör takoz ve bilya Ön / Arka Amortisör takozları İki rot kolu / rot başı İki Z rot Ön arka amortisör toz körükleri. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts