Çağlar Bayur 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Mert Yeldan yazdı: Ne bilim abi hangisi içini açmadım yükseklik yok. Sola dönüş kısıtlı Ayağın biri de kırık en basiti yahu, açılınca hepsi yapılır Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ekim 2020 Yazar Paylaş 6 Ekim 2020 en basiti yahu, açılınca hepsi yapılırBakalım bi sürece göre Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ekim 2020 Yazar Paylaş 6 Ekim 2020 1860+kdv yahu gelsin 1000 mt laserlerOpsiyon olarak cebimizde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Mert Yeldan yazdı: Opsiyon olarak cebimizde tok alıcı en sevmediğim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Görüşeyim mi yarın [emoji4] Verin paramızı diyim mi [emoji4] Baktım ekrandan. Faturalar kesilmiş, 27 Eylülde dosya kapatılmış, ödemeleri yapılmış. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: kendim alacam paramı ver diyecektin, tren kaçmış ama sipraiş verilmiş ise tüh daha 1000mt lazer takacaktık yahu Mehmet Ozyurek yazdı: Baktım ekrandan. Faturalar kesilmiş, 27 Eylülde dosya kapatılmış, ödemeleri yapılmış. farı teslim etmeden nasıl kesmiş ki alo maliye? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ekim 2020 Yazar Paylaş 6 Ekim 2020 Far yok ortada. Demek ki kaskodan şişirme hasar para çekme olayı filan böyle oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 tampon niye değişti bu arada? tamir olurdu o , St tampon takardık veya, acentan kim yahu Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ekim 2020 Yazar Paylaş 6 Ekim 2020 tampon niye değişti bu arada? tamir olurdu o , St tampon takardık veya, acentan kim yahuTampon daha önce tamir olmuş. Tekrar olmaz dediler. Anadolu yakasına taşınsana sen ya malsak ne yahu Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ekim 2020 Yazar Paylaş 6 Ekim 2020 Aman dikkat et Tek parça boyamak zor olur maskesi falan diye aracı komple boyarmış [emoji23]Tavan kaput ve bagaja bulaşmasın da gerisinin mahsuru yok [emoji23] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Mert Gulkokan yazdı: Aman dikkat et Tek parça boyamak zor olur maskesi falan diye aracı komple boyarmış sıcacık fırını yakmışın camlarda maske kağıdı, mis gibi komple cillop gibi çıksa fena mı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: tampon niye değişti bu arada? tamir olurdu o , St tampon takardık veya, acentan kim yahu Ya danışmıyor ki. kafasından iş yapıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ekim 2020 Yazar Paylaş 6 Ekim 2020 Ya danışmıyor ki. kafasından iş yapıyor.. Aha ihale bana kaldı [emoji23][emoji23]Hem karşıya nasıl gidip döneceğim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Ya danışmıyor ki. kafasından iş yapıyor.. insanın bıyıkları beyazlar valla çekilir dert değil 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2020 Paylaş 5 Kasım 2020 Seninkinin üstüne japonya avensisin çamurluğunu yapıp gönderdi. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Kasım 2020 Paylaş 5 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Seninkinin üstüne japonya avensisin çamurluğunu yapıp gönderdi. Peki böyle durumlarda kasko müşterinin mağduriyetini nasıl gideriyor ikame araç vs veriyormu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2020 Paylaş 5 Kasım 2020 Peki böyle durumlarda kasko müşterinin mağduriyetini nasıl gideriyor ikame araç vs veriyormu? Kasko kaynaklı bir mağduriyet söz konusu değil hocam. Kasko parasını ödeyeli 2 ay oldu. Toyota 3 ay parça temin edemediği parça sebebi ile ikame araç vermişti. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Kasım 2020 Yazar Paylaş 5 Kasım 2020 Kasko kaynaklı bir mağduriyet söz konusu değil hocam. Kasko parasını ödeyeli 2 ay oldu. Toyota 3 ay parça temin edemediği parça sebebi ile ikame araç vermişti. Servis diyor ki ben farı sipariş verdiğimde xxxx idi şimdi yyyy oldu rakam far gelince işçilikle birlikte ek talep yapacağım. E hani kasko çekilmişti aradan? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2020 Paylaş 5 Kasım 2020 Mert Yeldan yazdı: 3 ay olacak far halen bulunamadı müşteri hatası, şimdiye bi laser mercekli farın olmuştu aynı paraya 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2020 Paylaş 5 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: 3000e yaparım son kurlara bakmadığın belli üstünde kalır valla parça maliyeti 4000 e geldi Yorum bağlantısı
Recommended Posts