Sinan Akgöl 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Ali Gök yazdı: bende her zaman aratır şans sıfır bakıyoruz genel ne denk gelirse düzgün bakalım Soyle bizde bakalim vardir belki tanidikta vs Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2021 Sinan Akgöl yazdı: Soyle bizde bakalim vardir belki tanidikta vs Valla öncelikli pikap türü bişeyler bakıyorum bulamassak ne bulursak düzgüne döneriz en son çare Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Ali Gök yazdı: Valla öncelikli pikap türü bişeyler bakıyorum bulamassak ne bulursak düzgüne döneriz en son çare Bulunur buluruz Anadolu Avrupa yakasi freeyim saat sorunuda yok gidemedigin olursa gonder gider bakarizda Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Aha baba Passat yok! Hayırlı olsun. Bi arabayı daha kondisyonlu yapıp yeni sahibine kavuşturduk desene. Alan hayrını görsün. Ranger hı rider 4 çeker otomatik mi baksak. Zabıta yada ogm çıkması. :∆ Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Ali Gök yazdı: Gri fırtınanın 1. yılının dolmasına günler kala Nevşehir'e yola çıktı. Allah tekerine taş değirmesin. Mesajı ilk okuduğumda sanki siz Nevşehir'e tatile vs gidiyorsunuz gibi anlamıştım. Meğer gri fırtına satılmış. Her iki tarafa da hayırlı olsun, Allah daha iyilerini nasip etsin inşaallah Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Tam zamanında sattın, OTV de düştü Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2021 Mert Yeldan yazdı: Tam zamanında sattın, OTV de düştü valla haberim yoktu laf çıkmasın sonra Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Mert Yeldan yazdı: Tam zamanında sattın, OTV de düştü Fındık motorları ilgilendiriyormuş sadece. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Her şeyini yaptın, şimdi satıyorsun. Yeni araba alacaksın, onun ne masraf çıkaracağını bilmiyorsun. Hayırlısı olsun. Güzel arabaydı. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Ali Gök yazdı: valla haberim yoktu laf çıkmasın sonra Tam ilan açacaktım kotü oldu. Selim Bilgin yazdı: Fındık motorları ilgilendiriyormuş sadece. Aynen 1.0 filan giller Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Daha satış konusu açılmadan satılan pasatlarınız değerinde alınmaz. Hayırlısı olsun, ben de tatile gidildi sandım. Meğer fırtına gitmiş. Daha iyisi gelir inşallah: MB 200 pin Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Alalım bu kırmızı sıfır egea sedan Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Alalım bu kırmızı sıfır egea sedan kaça veriyorlar yahu sıfır bişeye güç yeterse bakayım diyorum uzun vade kredi vs zaten aldığımızın üstüne koyuyuor devamlı faiz ufak kalıyor Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Ali Gök yazdı: kaça veriyorlar yahu sıfır bişeye güç yeterse bakayım diyorum uzun vade kredi vs zaten aldığımızın üstüne koyuyuor devamlı faiz ufak kalıyor Normal şartlarda bu dediğinde bankanın batması lazım. Ama batmıyor. Normal şartlı bir ülke değiliz. Al sıfır geç. Kaça gitti? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Ali Gök yazdı: kaça veriyorlar yahu sıfır bişeye güç yeterse bakayım diyorum uzun vade kredi vs zaten aldığımızın üstüne koyuyuor devamlı faiz ufak kalıyor Kırmızı sedan gayış edition 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2021 Mert Yeldan yazdı: Normal şartlarda bu dediğinde bankanın batması lazım. Ama batmıyor. Normal şartlı bir ülke değiliz. Al sıfır geç. Kaça gitti? 125 gibi bir rakama gitti son dk bi yağ soğutucusu değiştik kaçıryormuş vs onalrı o ödedi satın alma bedelinden düştüm ben karşılamış gibi oldum vs Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Her şeyini yaptın, şimdi satıyorsun. Yeni araba alacaksın, onun ne masraf çıkaracağını bilmiyorsun. Hayırlısı olsun. Güzel arabaydı. nasıl edelim nufusamı yazdıralım kısmet yahu alan düzgün arabaya binsin işte bunun bir zararı yok Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kırmızı sedan gayış edition 1.4 Turbo otomatik koysalar ya şunlara. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Selim Bilgin yazdı: 1.4 Turbo otomatik koysalar ya şunlara. Poff yavru Ferrari olur Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Poff yavru Ferrari olur Gerçi o zaman da şirket arabaları uçarak gezer, yok vazgeçtim. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Vallahi ben de tatile falan gidiliyor sanmıştım. Hayırlı olsun. Yeni gelen gönlüne göre olur inşallah. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Selim Bilgin yazdı: Gerçi o zaman da şirket arabaları uçarak gezer, yok vazgeçtim. 1.6 mjet dct ile zaten ateş eden çok Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Egea cross alınır 180 bin denmişti en son. Vergi indirimi ile aynı paraya lounge paket alınır sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2021 Bu arada pasatın kışlık gooadyerları satacam Sıfır aldım 3-4 ay kullanıldı pandemiden yolda yapmadık yeni daha lazım olanın haberi olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts