Mehmet Ozyurek Dün saat 06:28 Paylaş Dün saat 06:28 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ocak mayıs Limon ihracatında dünyada 5. Olmuşuz. 195 milyon dolarlık limon ihraç etmişiz. Ali hariç Ama biz hala 130 liraya alıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 07:12 Paylaş Dün saat 07:12 Mehmet Ozyurek yazdı: Ama biz hala 130 liraya alıyoruz. abi geçen sene ucuza alınca ali küstü bu sefer. Adam o sinirle ağaçları kesti Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi geçen sene ucuza alınca ali küstü bu sefer. Adam o sinirle ağaçları kesti Geçen sene de ucuza almadık. Ali ucuza sattı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce düşündüğünüz şeye bak, gelecek ahanda bu... kaçış yok.... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi geçen sene ucuza alınca ali küstü bu sefer. Adam o sinirle ağaçları kesti oh oh çok iyi. talep toplama başlamıştır. .D Mehmet Ozyurek yazdı: Banyoda lavaboda sıcak su gelene kadar boşa akan suya üzüldüğüm kadar hiç bir şeye üzülmüyorum.. peki tam banyodayken birisi sıcak suyu açınca soğuması? Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Banyoda lavaboda sıcak su gelene kadar boşa akan suya üzüldüğüm kadar hiç bir şeye üzülmüyorum.. Ben vileda kovasında biriktiriyorum sıcak su gelene kadar. Benim de en üzüldüğüm/kızdığım şey mutfakta musluğun sürekli sıcak su konumunda tutulması. Ufacık bi şey için aç kapa yapsan kombi boşyere yanıp sönüyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts