Mehmet Ozyurek Dün saat 06:28 Paylaş Dün saat 06:28 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ocak mayıs Limon ihracatında dünyada 5. Olmuşuz. 195 milyon dolarlık limon ihraç etmişiz. Ali hariç Ama biz hala 130 liraya alıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 07:12 Paylaş Dün saat 07:12 Mehmet Ozyurek yazdı: Ama biz hala 130 liraya alıyoruz. abi geçen sene ucuza alınca ali küstü bu sefer. Adam o sinirle ağaçları kesti Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi geçen sene ucuza alınca ali küstü bu sefer. Adam o sinirle ağaçları kesti Geçen sene de ucuza almadık. Ali ucuza sattı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce düşündüğünüz şeye bak, gelecek ahanda bu... kaçış yok.... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi geçen sene ucuza alınca ali küstü bu sefer. Adam o sinirle ağaçları kesti oh oh çok iyi. talep toplama başlamıştır. .D Mehmet Ozyurek yazdı: Banyoda lavaboda sıcak su gelene kadar boşa akan suya üzüldüğüm kadar hiç bir şeye üzülmüyorum.. peki tam banyodayken birisi sıcak suyu açınca soğuması? Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Banyoda lavaboda sıcak su gelene kadar boşa akan suya üzüldüğüm kadar hiç bir şeye üzülmüyorum.. Ben vileda kovasında biriktiriyorum sıcak su gelene kadar. Benim de en üzüldüğüm/kızdığım şey mutfakta musluğun sürekli sıcak su konumunda tutulması. Ufacık bi şey için aç kapa yapsan kombi boşyere yanıp sönüyor. 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Geçen sene de ucuza almadık. Ali ucuza sattı. ben piyasa neyse ona sattım ucuza satmadım piyasa 10 kuruştu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Gök yazdı: ben piyasa neyse ona sattım ucuza satmadım piyasa 10 kuruştu yani onu demek istedim zaten Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ocak mayıs Limon ihracatında dünyada 5. Olmuşuz. 195 milyon dolarlık limon ihraç etmişiz. Ali hariç çifçiye ne faydası varki tarlada maksimum 5 tl ye aldılar bu senede . masrafını bile kurtarmıyor kesmeyip napacaktık siz markette 100 TL alıyor olmanız yada 88 trilyon dolar ihracat yapılmış olmasının çifçiye bir faydası yok 5 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ocak mayıs Limon ihracatında dünyada 5. Olmuşuz. 195 milyon dolarlık limon ihraç etmişiz. Ali hariç mecburiyetten ağaçların kesilmesi güldürecek birşey ise senin için şuanda da bütün şeftali ve nektarin ağaçları kesiliyor . bunada biraz gül seneye markette ağız tadıyla yiyecek şeftaliler olur 250 liraya 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Gök yazdı: mecburiyetten ağaçların kesilmesi güldürecek birşey ise senin için şuanda da bütün şeftali ve nektarin ağaçları kesiliyor . bunada biraz gül seneye markette ağız tadıyla yiyecek şeftaliler olur 250 liraya aynen aynen her şey kesiliyor. Herkes battı. Kimse ekmiyor. Ama sonuçta kurak dönem hariç yaş meyve üretimi her sene artıyor. Nektari üretirken akdenizde balıklar korkmuş diye mi kesiyorlar acaba Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: aynen aynen her şey kesiliyor. Herkes battı. Kimse ekmiyor. Ama sonuçta kurak dönem hariç yaş meyve üretimi her sene artıyor. Nektari üretirken akdenizde balıklar korkmuş diye mi kesiyorlar acaba tam demek istediğin nedir anlamıyorum ama gülerek yorum yapman hoşuma gitmiyor. güleceksende benim adımı yazarak gülmessen daha hoş olur 9 saat önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Nektari üretirken akdenizde balıklar korkmuş diye mi kesiyorlar acaba Hocam bu balıkların korkması metaforu nedir.. diğer konuda da benzer bir şey yazmışsınız? Cehaletimi maruz görün lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Hocam bu balıkların korkması metaforu nedir.. diğer konuda da benzer bir şey yazmışsınız? Cehaletimi maruz görün lütfen. estağfurullah cehalet ne demek. eleştirinin dozajı olduğuna inanırım. balık olayı da öyle. Yakın zamanda; “karadenizdeki balıklar korkuyor. Ne böyle füze denemeleri falan yapıyorsunuz, ne saçma şeyler bunlar” diyen meşhur biri vardı. Oradan alıntı yapıyorum. Google’de var. Siyasetle işim yok. Zaten forum siyaset taraftarlığından soyutlanmış. O yüzden link atmadım. Eleştiri lazım. İnsanı ileri götürür. Ama sürekli sürekli kötüleyerek olan cinsi normal gelmiyor bana 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: estağfurullah cehalet ne demek. eleştirinin dozajı olduğuna inanırım. balık olayı da öyle. Yakın zamanda; “karadenizdeki balıklar korkuyor. Ne böyle füze denemeleri falan yapıyorsunuz, ne saçma şeyler bunlar” diyen meşhur biri vardı. Oradan alıntı yapıyorum. Google’de var. Siyasetle işim yok. Zaten forum siyaset taraftarlığından soyutlanmış. O yüzden link atmadım. Eleştiri lazım. İnsanı ileri götürür. Ama sürekli sürekli kötüleyerek olan cinsi normal gelmiyor bana Geçen sezon hamsiye hasret kaldık demek bu füzeler yüzündenmiş.. Korktuklarından kuzeye kaçtılar ellam 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gök yazdı: şuanda da bütün şeftali ve nektarin ağaçları kesiliyor . Ne kadar üzücü bir şey... Bugün bir fidan alsak diksek en iyi ihtimalle 3-4 senede anca kendine yeter hale gelir. Senelerce beklenen, emek verilen bir ağacı yanlış uygulamalar sebebiyle kesmeye ne desem kifayetsiz. Belki bilmediğimden belki de kafamda oturtamadığımdan merak ettiğim bir şey var. 5 sene zorunu çekip faydalı olduğu, en verimli dönemlerindeki ağaçları 1-2 sene meyvesi para etmedi diye kesmek ne kadar doğru? Bu sene para etmedi diye kesilen birçok ağacın meyvesini sonraki sene mumla arar oluyoruz, bu birçok defa yaşandı. 1-2 sene kesmeyip belki masraf etmeyip kendi haline bıraksak mesela? Kesilen ağacın yerine bir ağaç dikseniz yine o dönem 0 geçecek. Bir şeyler ekmeniz lazım (buğday, arpa vs) anca öyle olur ki o da ayrı bir iş. Meyve bahçesinden tarlaya çevirmek ekipmanı vs ayrı masraf değil mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts