Mehmet Göktürk 17.283 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Tabi gidemedik ve fakat ilk izlenimler internete düşmeye başladı: https://www.youtube.com/watch?v=8ZR8L1gIlFI 5 1 Mesajın linki
Münir Nurettin Taşova 1.508 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Hotomobil'in yeni serisi harika olmuş 1 Mesajın linki
Erdem Bozkurt 965 5 Nisan Paylaş 5 Nisan yakın bi arkadaşım evini kiraya verip karavanda yaşamaya başladı, bol bol geziyorlar 2 evin kirası bizim bu hayatın masrafına yetiyor diyor .video dakika 23:50 bosphorus iveco karavan fiyatı gibi güzelmiş.. 1 Mesajın linki
Ahmet Aybeyaz 211 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Bugün gidiyorum hocam ben de karavan fuarına. Geçen sene tecrübesiz gitmiştim CNR'dakine, bu sefer karavan sahibi olarak, neyin ne olduğunu bilerek gitmek nasıl olacak göreceğiz 1 Mesajın linki
Ali Gök 6.659 5 Nisan Paylaş 5 Nisan gidecek arkadaşlara bir uyarı yapayım. Evelki seneydi sanırım gittİğimde bir firmadan kamp malzemesi almak için fiyat sormuştum normal internet fiyatlarından pahalı demişlerdir. giden arkadaşlar fuarda ucuzdur düşüncesi ile alacakları bişey varsa direk almasınlar ucuz olmayabilir kontrol edip işlerini geliyorsa öyle alsınlar derim 4 Mesajın linki
Ahmet Aybeyaz 211 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Ali Gök yazdı: gidecek arkadaşlara bir uyarı yapayım. Evelki seneydi sanırım gittİğimde bir firmadan kamp malzemesi almak için fiyat sormuştum normal internet fiyatlarından pahalı demişlerdir. giden arkadaşlar fuarda ucuzdur düşüncesi ile alacakları bişey varsa direk almasınlar ucuz olmayabilir kontrol edip işlerini geliyorsa öyle alsınlar derim Evet geçen sene benim de dikkatimi çekmişti, yan ürünlerdeki fiyat farkı. İnternet büyük nimet, anında fiyat araştırması yapılmalı. Mesajın linki
Sami Demirpaz 7.214 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Kamp ve karavancı biri olarak benim de merak ettiğim bir fuar. Beylikoff - Offroad Kamp ve Doğa Sporları Derneği olarak bizim de fuarda standımız var. 9 Nisan'da orada olacağım. 2 Mesajın linki
Dogan Arsiray 6.055 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Erdem Bozkurt yazdı: yakın bi arkadaşım evini kiraya verip karavanda yaşamaya başladı, bol bol geziyorlar 2 evin kirası bizim bu hayatın masrafına yetiyor diyor .video dakika 23:50 bosphorus iveco karavan fiyatı gibi güzelmiş.. çocuk yok herhalde... dur birkaç nokta daha koyayım da ciddi olduğum anlaşılsın ... 1 2 Mesajın linki
Erdem Bozkurt 965 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Dogan Arsiray yazdı: çocuk Anahtar kelime çocuk yok kafalarına göre takılıyorlar,hayat bize göre misali 1 Mesajın linki
Dogan Arsiray 6.055 6 Nisan Paylaş 6 Nisan belli. iki cocukla surekli karavana tikilsinda gorelim. 🙂 karavan amerikan isi otobus boyunda motorhome ise baska tabi. zaten ev parasi onlar. Mesajın linki
Servet Aydın 46.537 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Yol kenarına işeyen toplum hazır değil daha 1 2 Mesajın linki
Dogan Arsiray 6.055 6 Nisan Paylaş 6 Nisan zaten sapa da da karavan ile durulmaz. iti var kopuğu var. ne anladım bu işten. Mesajın linki
Recommended Posts