İçeriğe Yönlendir

Ev Yapımı CafeLatte - Cappuccino

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

kahve makinesi satışları 3 yılda 3 kat artmış. bizde kişi başı 1,1kg iken avrupa 5,6kg imiş. kahve sektörü yürüyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kahve makinesi satışları 3 yılda 3 kat artmış. bizde kişi başı 1,1kg iken avrupa 5,6kg imiş. kahve sektörü yürüyor. 

Petrolden sonra en çok pazarı olan ürün kahve ve trend olmuş durumda daha da ilerlemesi söz konusu. Kahve makineleri ise otomatikleşiyor ama kaşıklının yerini tutmuyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Ali Darbaz

@Tansu Kalafatoğlu koş... Hanımdan bisiklet onayı alabilmem için kahve makinesi almam gerekiyor. Bana bunu al dedi. Sen bir değerlendirirmisin. 

IMG_20260419_162510.jpg

IMG_20260419_162515.jpg

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

Kapsüllü olanlar tam bir para tuzağı :) 

kaldığım otellerde odada genelde oluyor , tadı fena değil ,pratik bir alet ama kahve başına ücret analizi yapmak lazım. 

20-30TL / adet gibi birşey olması lazım fiyatın

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Ali Darbaz yazdı:

@Tansu Kalafatoğlu koş... Hanımdan bisiklet onayı alabilmem için kahve makinesi almam gerekiyor. Bana bunu al dedi. Sen bir değerlendirirmisin. 

Adam gibi kahve içmek istiyorsanız düzgün bir makina alın. Bu kapsül kahveleri ben hiç sevmiyorum . Tadı sentetik gibi geliyor bana . 
Philips tam otomatik makinalar var. İlk alım maliyeti bunu geçebilir ama 1 yılda aynı paraya gelir kahve fiyatıyla. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

5 senedir tchibo kapsul kahve makinasi kullaniyorum çeyiz diye kendime almistim. 10lu paketleri 299tl 1 kupa kahve 29.9tlye geliyor işte. Ama migros veya tchibo magazalarinda ara ara 1 alana 1 bedava veya 3 al 2 öde kampanyalarindan stok yaparim. Gik demedi taş gibi. Eksisi su haznesi kucuk. 2 kupada 1 doldurmak gerekiyor. Ha kahve keyfi yapicam diyorsan al bi espresso makinasi butun kahvelerin bazi o barista olursun evde. @Ali Darbaz

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

5 senedir tchibo kapsul kahve makinasi kullaniyorum çeyiz diye kendime almistim. 10lu paketleri 299tl 1 kupa kahve 29.9tlye geliyor işte. Ama migros veya tchibo magazalarinda ara ara 1 alana 1 bedava veya 3 al 2 öde kampanyalarindan stok yaparim. Gik demedi taş gibi. Eksisi su haznesi kucuk. 2 kupada 1 doldurmak gerekiyor. Ha kahve keyfi yapicam diyorsan al bi espresso makinasi butun kahvelerin bazi o barista olursun evde. @Ali Darbaz

Ersen Tapan yazdı:

Adam gibi kahve içmek istiyorsanız düzgün bir makina alın. Bu kapsül kahveleri ben hiç sevmiyorum . Tadı sentetik gibi geliyor bana . 
Philips tam otomatik makinalar var. İlk alım maliyeti bunu geçebilir ama 1 yılda aynı paraya gelir kahve fiyatıyla. 

Ersen Tapan yazdı:

Hanımın bana attığı instagram gönderisindeki cihaz nasıl mesela 

https://www.instagram.com/reel/DTnxFafDBJJ/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Kapsül olayında kahve yapımı kolay basit. Ama fiyatı pahalı. Bana sorarsan da metalik tat geliyor ağzıma. 

Makine de para tuzağı. Kapsülden kahve çıkarmak için çok pahalı. 

süt olayı hiç yok

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Otomatik makine mi almalı? Onlar mı daha güzel yapar?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...