Tuncay TAŞCI 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Honda City City modelini eklemek istedim, ancak olmadı. Sanırım, admin yetkisinde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 10 kullanıcı da olunca başlık açılıyor Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Tuncay TAŞCI yazdı: Honda City City modelini eklemek istedim, ancak olmadı. Sanırım, admin yetkisinde. araçtan memnun musunuz Tuncay bey, artıları eksileri nelerdir.yanılmıyorsam geçtiğimiz mayıs ayında falan fiyatları 239 bin lira civarı idi. şimdi neredeyse üçe katlanmış durumda.hakeder mi? Yorum bağlantısı
Tuncay TAŞCI 17 Eylül 2022 Yazar Paylaş 17 Eylül 2022 Sorunuzu yeni gördüm, cevabımın gecikmesini hoş görün. Honda City motor olarak mükemmel, yakıtı da ekonomik. Davlumbaz konusunu çözmüştüm, kendim yapmıştım, 7 araca da uyguladım. Ancak kaporta olarak her an dökülecekmiş gibi korkutucu... boyasının döküldüğüyle ilgili şikayetlere de rastlayınca; daha 4800 km'de iken satıp Caddy 2020 aldım. Daha önce 2007 kullanmıştım, araba kültürüm yok ama, Caddy bana hep güven verdi hep... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts