İçeriğe Yönlendir

Seat Toledo 1.9 TDI Signum

Furkan Bakırel

Recommended Posts

Tolgahan Doğru
Furkan Bakırel yazdı:

Bayram tatilini fırsat bilip öncesinde sipariş ettiğim parçaları değiştirdim.

Gel gelelim neticeye gaza basınca gelen inilti gitti ilk arıza tespitim doğru. V kayışı değişince avare bilyayı değiştirmem lazımdı o zaman erteledim şimdi patladı.

Motor ve şanzıman kulaklarını da rölantide dahi arabanın her yeri horon teptiği için sıfırlayalım istedim şanzıman kulağı patlak çıktı ama diğer kulaklar sapasağlamdı ama almışken hepsini değiştim. Rölantide ki titreme gitti ama motor yüke binince yine zangır zungur titriyor 🥲🥲 debriyaj kaçırıyor umarım debriyaj sebebiyle bu titreme vardır yoksa orijinal malzemeleri boşa sökmüş olacağım ve hem emek hemde maddi bir kayıp meydana gelmiş olacak.

Çözemediğim yağ kaçaklarından nefret ediyorum karter tapası yağ kaçırdığı için sıfır karter aldım şanzımanı indirince takacağım bu seferde kaçırırsa mermi atmak zorunda kalabilirim.

Bir diğer kaçakta direksiyon kutusu rekorlarında var ve araçta çekme mevcut iki kere rot ayarı yaptırdım olmadı, sıfır jant lastik aldım olmadı, frene basınca direksiyon sağa dönüyor, direksiyonu düz tutunca araba sağa gidiyor eskiden bırakıyordum direksiyonu ok gibi gidiyordu sanayi de bir parmak attılar elden çıktı. Sıfır direksiyon kutusu alacağım gibi görünüyor.

IMG_7731.jpeg.455b94fbd039a17cb4a71cccd62e68e3.jpeg

Tek başıma çalıştığımdan dolayı montaj fotoğrafları yok maalesef 😊

Motor ve sanziman kulagi fiyatlarina bakinca sanirim orijinal parca almadinız. Titreme o yuzden kesilmemis olabilir mi

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Tolgahan Doğru yazdı:

Motor ve sanziman kulagi fiyatlarina bakinca sanirim orijinal parca almadinız. Titreme o yuzden kesilmemis olabilir mi

Oem yok ki orijinal ayarında parçalar var corteco da eskiden kaliteli keçeler üretirdi ondan dolayı aldım☹️

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Sinan Akgöl
  • Yeni Oluştur...