Köksal Yılmaz 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Erdem Doğan yazdı: Otobanin cogu 2 serit zaten. Sinyal verip hemen cikiyorsun cunku yol bos, yogunluk yok. 1-2 arac gecip tekrar sinyal verip saga geciyorsun. Sollama da kisa oluyor serit degistirme de. Bi 5 yapip deneyelim bakalim Kendilerine göre tasarlamışlar o zaman, bizim coğrafyaya az Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Köksal Yılmaz yazdı: Kendilerine göre tasarlamışlar o zaman, bizim coğrafyaya az Adam sinyal vermeden 500km gidebiliyor. Ama selektör yapmayı öğrenmiş mesela. Bayanlara direksiyon eğitimi verenler de bir acayip, direksiyon tek elle tutulur ve çevrilirmiş mesela yeni yeni şeyler öğreniyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Erdem Doğan yazdı: Otobanin cogu 2 serit zaten. Sinyal verip hemen cikiyorsun cunku yol bos, yogunluk yok. 1-2 arac gecip tekrar sinyal verip saga geciyorsun. Sollama da kisa oluyor serit degistirme de. Bi 5 yapip deneyelim bakalim Arada bir hatırlat "arkadaşlar, ben almanya'dayım. buradan sizi kıskanıyorum. otobanımız bile 2 şerit. 3 sinyal ekonomik olur. yoksa enflasyondan sokağa çıkamıyoruz" falan... 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 9 Ağustos Yazar Paylaş 9 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Arada bir hatırlat "arkadaşlar, ben almanya'dayım. buradan sizi kıskanıyorum. otobanımız bile 2 şerit. 3 sinyal ekonomik olur. yoksa enflasyondan sokağa çıkamıyoruz" falan... Enflasyondan otobana çıkıyoruz. Bak 2 şerit. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts