Oğuzkan Işık 17 Mart Paylaş 17 Mart Bir teklifte bulunacağım ama kabul görür diye söyleyemiyorum 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Servet Aydın yazdı: Kar lastiği varmı üstünde? Çıkardım Abi onlar ayrı jantta takılı. Oğuzkan Işık yazdı: Bir teklifte bulunacağım ama kabul görür diye söyleyemiyorum Noter 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Mart Paylaş 17 Mart Selçuk hocam direk kabul et derim. Kalan parayla da tatil yaparsın. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Mart Paylaş 17 Mart Oğuzkan Işık yazdı: 350 olur mu enflasyon payı da mı yok ya. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: 350 olur mu Aynı noter aynı saat 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart Paylaş 18 Mart Selçuk Bakış yazdı: Aynı noter aynı saat 350 olursa 350 yaz ilana niye ucuza gitsinki Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: 350 olursa 350 yaz ilana niye ucuza gitsinki Sen yabancı değilsin ayağın alışsın 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Mart Paylaş 18 Mart Selçuk Bakış yazdı: Sen yabancı değilsin ayağın alışsın Selçuk, ver 350' ye tanıdık, bizdendir. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Tamer Topaç yazdı: Selçuk, ver 350' ye tanıdık, bizdendir. Noterin adresini unuttum onu hatırlamaya çalışıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart Selçuk Bakış yazdı: Noterin adresini unuttum onu hatırlamaya çalışıyorum pejonun satış evrakına bak orada yazar açık adres vardır. konumu işaretle hiç bekleme aracı noterin kapısında teslim et sonra 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 18 Mart Paylaş 18 Mart Selçuk Bakış yazdı: Abi klima aktif değil, sağ ön amortisör takozu değişecek belki orta vadede son susturucu değişmesi gerekebilir, aldığımda değiştirdim ama çürümüş diyorlar, bu kadar kısa sürede çürüyeceğini düşünmüyorum ama. Sol ön cam hafif zorlanarak açılıyor. Benzin göstergesi aktif değil, başka sıkıntı pek hatırlamıyorum. Triger buji bobin vs yeni değişti. Motorda sıkıntı yok. 270e koydum ilana ama 3. Araç durumuna düştüğü için fiyatta çok diretmeyeceğim. tam benlik arızalarmış 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 18 Mart Paylaş 18 Mart (düzenlendi) 350 ciler nerdesiniz yazıyordum ki zaten teklif verilmiş 😂 18 Mart tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Coşku Mert yazdı: tam benlik arızalarmış Senin elinde olsaydı doğardı bu araç, bende anca emekleme yapıyor İnan Çınar yazdı: 350 ciler nerdesiniz yazıyordum ki zaten teklif verilmiş 😂 Teklifi verdi kayboldu ortadan 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Mart Paylaş 18 Mart Selçuk Bakış yazdı: Teklifi verdi kayboldu ortadan O iş bizde 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 18 Mart Paylaş 18 Mart Selçuk Bakış yazdı: Senin elinde olsaydı doğardı bu araç, bende anca emekleme yapıyor paralel evrende buluşuruz belki 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart Paylaş 18 Mart Selçuk Bakış yazdı: Teklifi verdi kayboldu ortadan Tamer Topaç yazdı: O iş bizde Yorum bağlantısı
İnan Çınar 18 Mart Paylaş 18 Mart Selçuk Bakış yazdı: Teklifi verdi kayboldu ortadan Kapıda ödemeli adrese kargo yap. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart Paylaş 18 Mart Bi dakka hemşerim. Ben teklif vermedim. 350 olur mu dedim. Olursa 350 yazsın ilana diye 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Mart Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Bi dakka hemşerim. Ben teklif vermedim. 350 olur mu dedim. Olursa 350 yazsın ilana diye ilan açıklamasına 350 ye olur yazsın. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Kaçamazsın ki egea ile 306dan 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart Paylaş 18 Mart En uvuz clio olmaş 1.3 milyon . eminmisin satmaya. Yorum bağlantısı
Recommended Posts