İçeriğe Yönlendir

306 XR 5P 1.6 / 2000

Selçuk Bakış

Recommended Posts

İnan Çınar
Oğuzkan Işık yazdı:

Bi dakka hemşerim. Ben teklif vermedim. 350 olur mu dedim. Olursa 350 yazsın ilana diye :biggrin:

Valla kargoya verildi.   Kargo ulaşsın 14 gün içinde iade hakkınız var. 

Ali Darbaz yazdı:

En uvuz clio olmaş 1.3 milyon . eminmisin satmaya. 

3 tane araba var kapıda.  Millete park edecek yer bırakmamış. Bu millet nereye parkedecek ???

Sivas ta bir video vardı o geldi aklıma ???

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ali Darbaz yazdı:

En uvuz clio olmaş 1.3 milyon . eminmisin satmaya. 

Şoförsüz kaldı bu, stok fazlası

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Selçuk Bakış

Önceki gün aniden duran trafik sebebiyle panik fren yapınca sağ arka hortumlardan bir tanesi patladı :) Dün bütün fren hortumları arka amortisörler ön Z rotlar değişti ve yağ bakımı yapıldı, Total yağ yoktu petrol ofisi kullandık 6000 parçalar 5000 işçilik tuttu, alt takımda önden gelen bir ses vardı meğer arkadan geliyormuş düzeldi, alt takım güzel kondisyona geldi. 45 yanak olmasına rağmen konforda iyi durumda.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Önder Özcan yazdı:

Nasıl bastıysa frene 

295987559_KOMK.jpg.1e7e9bba3a23c6339b4ad72ce4e71b8f.jpg

Nasıl korktuysa :biggrin:

Selçuk Bakış yazdı:

Önceki gün aniden duran trafik sebebiyle panik fren yapınca sağ arka hortumlardan bir tanesi patladı :) Dün bütün fren hortumları arka amortisörler ön Z rotlar değişti ve yağ bakımı yapıldı, Total yağ yoktu petrol ofisi kullandık 6000 parçalar 5000 işçilik tuttu, alt takımda önden gelen bir ses vardı meğer arkadan geliyormuş düzeldi, alt takım güzel kondisyona geldi. 45 yanak olmasına rağmen konforda iyi durumda.

200?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...