Selçuk Bakış 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce İnan Çınar yazdı: Hayırlısı olsun. Alan da güle güle kullansın Amin güle güle biner inşallah. Sinan Akgöl yazdı: Hayirli uyurlu olsun alan hayrini gorsun daha guzelleri gelsin. Amin inşallah teşekkürler Metin Akbal yazdı: Hayırlı ve hayırlısı olsun. Amin Metin hocam Oğuzkan Işık yazdı: Tüh tam parayı denkleştirmiştim Devrini verdiğime bakma bir telefona bakar Ali Darbaz yazdı: Yarı otomatik rulez. Kulaklarını çekince tam otomatiğe dönüyor 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hayırlı olsun. Selçuk Bakış yazdı: Devrini verdiğime bakma bir telefona bakar Parayo bitirmiş olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun. Parayo bitirmiş olabilir. Yine toparlar o 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Selçuk Bakış yazdı: 207 gibi buda bir sohbet esnasında gitti, Aile içerisinde bir ticaret oldu severek kullandık kendisini Geriye sımsıkı sarıldığımız ama her an satılabilir olan 2008 kaldı. sana 2001 ghia bi focus yakışır bi ark var satacakmış 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Amin güle güle biner inşallah. Amin inşallah teşekkürler Amin Metin hocam Devrini verdiğime bakma bir telefona bakar Kulaklarını çekince tam otomatiğe dönüyor Aldığından beri kalibrasyon yapmak zorunda kaldınmı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı çarşamb.... Pardon ya, hayırlı olsun Selçuk. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Önder Özcan yazdı: Hayırlı çarşamb.... Pardon ya, hayırlı olsun Selçuk. Selçuk kim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fatih Keskin yazdı: Selçuk kim Bilmem, biri Selçuk mu dedi? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Fatih Keskin yazdı: sana 2001 ghia bi focus yakışır bi ark var satacakmış Gördüm gördüm de daha güncel bir şeye niyetliyim, henüz karar veremedim Abi İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun teşekkür ettim Tamer Topaç yazdı: Gitti mi bu güzellik? Hayırlı olsun. Zor kurtuldu benden, her isteyene vermedik zamanında Ali Darbaz yazdı: Aldığından beri kalibrasyon yapmak zorunda kaldınmı ihtiyaç duymadım, gaz pedalı ile yapıyorum kalibreyi Önder Özcan yazdı: Hayırlı çarşamb.... Pardon ya, hayırlı olsun Selçuk. tüh gene geç kaldık, saol abicim Fatih Keskin yazdı: Selçuk kim ben değilim ellaam Önder Özcan yazdı: Bilmem, biri Selçuk mu dedi? valla ben demedim 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Selçuk Bakış yazdı: ihtiyaç duymadım, gaz pedalı ile yapıyorum kalibreyi Evet gaz pedalı ile kalibrasyonda mümkün. Hipermilci gibi sürünce olmuyor Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Selçuk Bakış yazdı: 207 gibi buda bir sohbet esnasında gitti, Aile içerisinde bir ticaret oldu severek kullandık kendisini Geriye sımsıkı sarıldığımız ama her an satılabilir olan 2008 kaldı. Hayırlı olsun onu da sat gitsin. Birleyin arabayı Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler Evren Abi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun onu da sat gitsin. Birleyin arabayı Sağolasın, zaten tek 2008 kaldı ama çocukların okulu için 2. araba lazım. İlerleyen aylarda geri alırız güncel bir şey Yorum bağlantısı
Recommended Posts