İnan Çınar 18 Mart 2025 Paylaş 18 Mart 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Bi dakka hemşerim. Ben teklif vermedim. 350 olur mu dedim. Olursa 350 yazsın ilana diye Valla kargoya verildi. Kargo ulaşsın 14 gün içinde iade hakkınız var. Ali Darbaz yazdı: En uvuz clio olmaş 1.3 milyon . eminmisin satmaya. 3 tane araba var kapıda. Millete park edecek yer bırakmamış. Bu millet nereye parkedecek ??? Sivas ta bir video vardı o geldi aklıma ??? 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Mart 2025 Yazar Paylaş 18 Mart 2025 Ali Darbaz yazdı: En uvuz clio olmaş 1.3 milyon . eminmisin satmaya. Şoförsüz kaldı bu, stok fazlası Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Önceki gün aniden duran trafik sebebiyle panik fren yapınca sağ arka hortumlardan bir tanesi patladı Dün bütün fren hortumları arka amortisörler ön Z rotlar değişti ve yağ bakımı yapıldı, Total yağ yoktu petrol ofisi kullandık 6000 parçalar 5000 işçilik tuttu, alt takımda önden gelen bir ses vardı meğer arkadan geliyormuş düzeldi, alt takım güzel kondisyona geldi. 45 yanak olmasına rağmen konforda iyi durumda. 6 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Önder Özcan yazdı: Nasıl bastıysa frene Nasıl korktuysa Selçuk Bakış yazdı: Önceki gün aniden duran trafik sebebiyle panik fren yapınca sağ arka hortumlardan bir tanesi patladı Dün bütün fren hortumları arka amortisörler ön Z rotlar değişti ve yağ bakımı yapıldı, Total yağ yoktu petrol ofisi kullandık 6000 parçalar 5000 işçilik tuttu, alt takımda önden gelen bir ses vardı meğer arkadan geliyormuş düzeldi, alt takım güzel kondisyona geldi. 45 yanak olmasına rağmen konforda iyi durumda. 200? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Geçmiş olsun gardaşım Eyvallah Gardasim Önder Özcan yazdı: Nasıl bastıysa frene Allah ne verdiyse Oğuzkan Işık yazdı: Nasıl korktuysa 200? Artık Ankara yakın mesafede bana Metin Akbal yazdı: Geçmiş olsun Eyvallah Hocam 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Gecmis olsun saglikli gunlerde kullanin yepisyeni olmus alt bir tek petrol ofisi kismina takildim 3 5bin sonra siz gene totale dönün Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Selçuk Bakış yazdı: panik fren yapınca sağ arka hortumlardan bir tanesi patladı Hortumda deforme mi vardı ve bütün sıvı boşaldı mı? Balatalar ve diskler birbirinden farklı aşınmalar var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts