Tansu Kalafatoğlu 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: epower için tam ötv ödeyenler bizim aracımız elektrikli diye dava açıp kazanmış ve ötv farklarını devletten geri almışlardı. Şimdi devlet onları geri isteyecek mi. O bilir kişi ve hakimi tanımak isterim. Şarj olmayan ve benzinlikten depo dolduran araca elektrikli yazabilme cesaretini göstermiş. Yolu açık olsun. Bakan olur bu gidişle 1 3 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki Dün saat 08:14 Paylaş Dün saat 08:14 Tansu Kalafatoğlu yazdı: biraz yenilenmiş. tüketimi azaltmışlar. ses yalıtım artmış. güç az biraz artmış. motor turbo güncellenmiş. ama e power teknolojisi 8 senedir oldukça fazla sorun çıkardı kullanıcılarına. birşey ne kadar karmaşıksa o kadar sorun çıkma ihtimali yüksektir, bu hiç şaşmaz. Yorum bağlantısı
Onur Demir 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: % 25 ötv li almış oldular, ama 2. elde satarken % 70 ötv ödenmiş gibi sattılar. araçlar muayeneden geçmiyor diye ruhsatlar hybrite çevirerek geçiriliyormuş. iade alınan ötv de milletten tahsil edilmeye başlanacak/başlanmış (tam emin değilim ama duymuştum biryerlerde) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce distribütörü çok zayıf, kopya yapıştır ile yönetiliyor gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Onur Demir yazdı: araçlar muayeneden geçmiyor diye ruhsatlar hybrite çevirerek geçiriliyormuş. iade alınan ötv de milletten tahsil edilmeye başlanacak/başlanmış (tam emin değilim ama duymuştum biryerlerde) Özellike dava açıp faiziyle geri aldılar ötv leri, Ben maliye olsam, kuruşunu bırakmam Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Özellike dava açıp faiziyle geri aldılar ötv leri, Ben maliye olsam, kuruşunu bırakmam Emin ol Maliyemizde birakmaz emmi 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce ibrahim Tiryaki yazdı: birşey ne kadar karmaşıksa o kadar sorun çıkma ihtimali yüksektir, bu hiç şaşmaz. şu an sistem olarak en karmaşık araçlar mhev 48 volt olanlar ve start stoplu araçlar. Daha karmaşığı yok. e power şanzıman olarak basit olmasına rağmen tecrübesizlik ve aceleye gelmesi sebebiyle arıza çıkarıyor. Ayrıca motorlarında gereksiz sıkıştırma oranını değiştiridi krank hidroliği var. Şu an piyasada en basit içten yanmalı araçlar toyota ve honda hibritleri. Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: şu an sistem olarak en karmaşık araçlar mhev 48 volt olanlar ve start stoplu araçlar. Daha karmaşığı yok. e power şanzıman olarak basit olmasına rağmen tecrübesizlik ve aceleye gelmesi sebebiyle arıza çıkarıyor. Ayrıca motorlarında gereksiz sıkıştırma oranını değiştiridi krank hidroliği var. Şu an piyasada en basit içten yanmalı araçlar toyota ve honda hibritleri. toyota hibrit motorda hala atmosferik motor kullanıyor. atmosferik motorla emisyonları nasıl geçiyorlar anlamıyorum. hibrit etkisi desek, hibrit olmayan atmosferik motorları da var corolla da 1.5 motor mesela.. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce ibrahim Tiryaki yazdı: toyota hibrit motorda hala atmosferik motor kullanıyor. atmosferik motorla emisyonları nasıl geçiyorlar anlamıyorum. hibrit etkisi desek, hibrit olmayan atmosferik motorları da var corolla da 1.5 motor mesela.. hocam atmosferik dediğinz araç temelde dediğiniz gibi ama 1.8 motor ve 90 hp birşekilde geçiyordur Yorum bağlantısı
Recommended Posts