İçeriğe Yönlendir

Megane II Led Stop ve Plaka lambası

Recep Yazıcı1679652586

Recommended Posts

Mustafa Bağseven

taşma olayı oldumu abi peki..Bu taşma olayına ben çözüm olarak kapakların etrafına boya ile siyah çerçeve yapıyorum..Başka türlü olmuyor yada ben beceremiyorum ve genelde siyah silikon kullanıyorum..

Özellikle kapakların yapışmış halinde yapışma yerlerinin yakım çekim fotosunu koymanı istiyor ve merakla bekliyorum

Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586
(düzenlendi)

Aydınlatma performansı mükemmel. Gece bir video çektim ancak kamera HD kayıt yapabiliyor olmasına rağmen parlaklık nedeniyle bir şey belli olmuyor. En iyisi gündüz çekim yapmak olacak.

Silikon içeriye doğrı taşıyor tabiki. Buna yapabilecek bir şey yok. Bant şeklinde siyah maske ile uğraşamadım belli bir yerden sonra iş sıkmaya başlıyor.

P2203980.JPG

P2203985.JPG

tarihinde Risk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586
güzel :muhaha: ama sis sinyal stop ışıgını görmedik foto isterik :D

Gündüz çekimi yapmak lazım. Gece çekiminde LED ler makınada parlıyor ve belli olmuyor.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Görüntü çok hoş maşallah diyelim nazar değmesin. :muhaha: yandan çekimde sinyaller yanıyor gibi sanki. Bu arada stoplar arabadan daha temiz. :D

Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586
(düzenlendi)
Görüntü çok hoş maşallah diyelim nazar değmesin. :muhaha: yandan çekimde sinyaller yanıyor gibi sanki. Bu arada stoplar arabadan daha temiz. :D

Teşekkürler ,

Dediğiniz gibi araba rezalet durumda :)

Sadece parklar yanıyor ancak Flaş etkisiyle sinyallerde yanıyor gibi görünmüş olabilir.

tarihinde Risk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Güzel olmuş, frene basınca parkların şiddeti mi artıyordu ?

Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586
Güzel olmuş, frene basınca parkların şiddeti mi artıyordu ?

Teşekkürler ,

Evet park ve frenler aynı PCB grubu.

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

Valla güzel olcak diyordum da bu kadar güzel olcagını beklemiyordum.

Kullandıgın silikonun siyahını kullanıyorum.Çok memnunum o silikondan bende.

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

üfff enfes olmuş ya.Eline koluna emegine saglık

Camları içten boyamıştın degilmi abi?

Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586
üfff enfes olmuş ya.Eline koluna emegine saglık

Camları içten boyamıştın degilmi abi?

Evet içten 3 kat.

Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584
Aşağıdaki URL de gece ve gündüz video çekimi mevcut. Save Target As yapıp kaydedebilir ( 16 Mb ) yada direk olarak seyredebilirsiniz.

Megane II LED Stop Video (16 Mb )

abi çok güzel olmuş güle güle kullan..ancak benim gözüme çarpan 2 şey var

park+fren sanki pembemsi yanıyor (yoksa banamı öyle geldi bilemiyorum) kırmızı olsa daha güzel

park fren ayrımını led sayısıyla düzenlesen daha hoş olurdu sanırım yani parkları açınca atıyorum 3 led yansa frene basınca 7 led birden yansa daha bir hoş olurdu sanırım.

bunlar benim nacizane düşüncelerim ancak senin için güzelse sorun yok..eger günün birinde tekrar sökerseniz düşünün derim...

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven
(düzenlendi)

strobeler 10 numara.Ebaydan led ampüllerim bi gelsin.Ben de sislerimi strobe yapacam:)

Bişey daha merak ettim..Videoyu çektigin kameranın marka ve modelini yazarmısın abi.sırf yaptıgım strobeler fotograf makinesinde iyi çıkmıyor diye dijital kamera alcam da

tarihinde Mustafa Ba?seven tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586
abi çok güzel olmuş güle güle kullan..ancak benim gözüme çarpan 2 şey var

park+fren sanki pembemsi yanıyor (yoksa banamı öyle geldi bilemiyorum) kırmızı olsa daha güzel

park fren ayrımını led sayısıyla düzenlesen daha hoş olurdu sanırım yani parkları açınca atıyorum 3 led yansa frene basınca 7 led birden yansa daha bir hoş olurdu sanırım.

bunlar benim nacizane düşüncelerim ancak senin için güzelse sorun yok..eger günün birinde tekrar sökerseniz düşünün derim...

Evet biraz pembemsi. Nedeni ise içten boyandığı ve transparan kırmızı olduğu için.

Çok güzel oldu. Sinyaller videoda hızlımı çıkmış?

Yoo orjinalindede bu periyotta yanıp sönüyorlar ,

strobeler 10 numara.Ebaydan led ampüllerim bi gelsin.Ben de sislerimi strobe yapacam:)

Bişey daha merak ettim..Videoyu çektigin kameranın marka ve modelini yazarmısın abi.sırf yaptıgım strobeler fotograf makinesinde iyi çıkmıyor diye dijital kamera alcam da

Panasonic CCD. ( Modeli aklımda değil )

tam disko gibi olmuş pembe yeşil kırmızı :flowers: ama süper orjınal gibi bir hızada duruyor led ler elline sağlık

:D

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven
(düzenlendi)

Az önce farkettim

15ohm direnç koymuşsun

V=IxR ise

14=IX15

I=yaklaşık 1 amper

Güç=VxI

Güç=14x1=14 watt

Oysa senın koydugun direnç 11 watt degerinde...Bu da ciddi derecede ısınma yaratmıyormu?

tarihinde Mustafa Ba?seven tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bu tip sistemlerde 2-3 wattın herhangi bir sıkıntısı olmaz.Eğer 11 watt ısınıyorsa 14 watt da ısınır emin ol.

Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586
Az önce farkettim

15ohm direnç koymuşsun

V=IxR ise

14=IX15

I=yaklaşık 1 amper

Güç=VxI

Güç=14x1=14 watt

Oysa senın koydugun direnç 11 watt degerinde...Bu da ciddi derecede ısınma yaratmıyormu?

Takmadan önce çalıştırdım. Tabiki ısınıyor ancak bir problem teşkil edecek şekilde değil. Direnç zaten kasaya monte ve askıda duruyor sadece köşelerden epoxy ile tutturulmuş. Ayrıca malum sinyaller devamlı yanmadığı ; yanıp söndüğü ve uzun süreli kullanılmadığı için problem yok.

Yorum bağlantısı
Ali Ergün1679652567
Bir daha Megane II mi ??? Aslaaa :)

Bir sonraki çalışma aşağıdakilerden biri üzerinde olacak. En kolay hangisi ise o .Şöyle dümdüz bir stop hayal ediyorum :D

Renault Master

Hyundai H100

Fiat Doblo

Proje muhteşem olmuş efendim ellerinize sağlık :)

birdahaki projemiz için fazla uzaklara gitmeye gerek yok sanırım :)

hangisi daha musait :):)

21420595bkh.jpgOpel_Corsa_C_Stop_Lamba_2000_2006_Siyah___Sonar_en_ucuz____opel_corsa_c_stop_lamba_2000_2006_siyah_898.jpg

Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586
(düzenlendi)
Proje muhteşem olmuş efendim ellerinize sağlık :)

birdahaki projemiz için fazla uzaklara gitmeye gerek yok sanırım :D

hangisi daha musait :):)

Vayyy Alicimm.

Yakından görelim karar verelim. :)

tarihinde Recep Yaz?c? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...