Recep Yazıcı1679652586 23 Haziran 2010 Yazar Paylaş 23 Haziran 2010 Bu ürünün adı nedir? Bir de nereden aldınızz?Kusura bakmayın. Post'nuzu geç fark ettim. Ürünü Ebay den aldım. Eğer satın almayı düşünüyorsanız ben elimdekini maliyet fiyatına size verebilirim. Aracımı sattığım için monte etmedim aldığım şekliyle duruyor.52 $ Yorum bağlantısı
Oktay Toker 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Kusura bakmayın. Post'nuzu geç fark ettim. Ürünü Ebay den aldım. Eğer satın almayı düşünüyorsanız ben elimdekini maliyet fiyatına size verebilirim. Aracımı sattığım için monte etmedim aldığım şekliyle duruyor.52 $yeni aracın hayırlı olsun recep bey kazasız cezasız arızasız günlerde kullanın.iki araç kullanımı arasındaki büyük farkı nasıl buldunuz. Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586 23 Haziran 2010 Yazar Paylaş 23 Haziran 2010 (düzenlendi) yeni aracın hayırlı olsun recep bey kazasız cezasız arızasız günlerde kullanın.iki araç kullanımı arasındaki büyük farkı nasıl buldunuz.Teşekkür ederim.Siyah ile beyaz arasındaki fark kadar diyebiliriz 23 Haziran 2010 tarihinde Recep Yaz?c? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sercan Keklik 30 Haziran 2010 Paylaş 30 Haziran 2010 konuyu yeni görmüş bir üye olarak yazıklar olsun bana dedim bu emegin önünde saygı ile egildim tebrikler! Stop2002 ye ise çok büyük bir alkış resmen.. adamlar süper işçilik çıkarmış. Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586 30 Haziran 2010 Yazar Paylaş 30 Haziran 2010 konuyu yeni görmüş bir üye olarak yazıklar olsun bana dedim bu emegin önünde saygı ile egildim tebrikler! Stop2002 ye ise çok büyük bir alkış resmen.. adamlar süper işçilik çıkarmış.Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Haziran 2010 Paylaş 30 Haziran 2010 Yeni araç hayırlı olsun. markası nedir? Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586 4 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2010 Yeni araç hayırlı olsun. markası nedir?Teşekkürler .VW Passat. Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586 14 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2010 LED stopları yaptık azda olsa kullandık. Dikkatimi çeken ise topiği şu ana kadar 13.658 kişi ziyaret etmiş. Sanırım bu değer oldukça iyi. Demekki bu 13.658 kişiden bazılarına bir fikir vermişiz , iyi kötü bir şeyler katmışız. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Kırızıya çevrilmiş sinyaller muayenede ''hatalı boyanmış sinyal'' adı verilerek ağır kusur sayılıyor. Bizzat başıma geldi. Ya yeşil sinyallere ne derler?e peki escalade,camaro ,gmc gibi sadece kırmızı sinyalizasyon veren araçlar nasıl geçiyor muayeneden?bu araçlarda sinyaller hatta dörtlü flaşörler bile kırmızı olarak yanıyor.. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Amerikan araçlarında sinyaller dediginiz gibi kırmızı.Fakat orjinali öyle oldugu için muayeneden rahatlıkla geçcektir diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Tabi o zaman orjinal oluyor. Durum farklı. Yorum bağlantısı
Deniz Kadıoğlu 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 ben de bu escalade, infiniti fx35 örneğini verecektim. Madem ki ülkemizdeki TÜV araçların sinyal lambasının rengine karışıyor, amerikan araçlarınınkine de karışsın? madem onlara karışmıyor bize de karışmasın. Böyle çifte standart olur mu? Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586 7 Ekim 2010 Yazar Paylaş 7 Ekim 2010 (düzenlendi) Lambur lumbur işler diyelim..Tutturdunuz yeşil olurmu diye. Neden olmasın .Maksat gönüller hoş olsun.. 3-4 ay kullanmak nasip oldu zaten. Evde öylece yatıyorlar. 7 Ekim 2010 tarihinde Recep Yaz?c? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 Tutturdunuz yeşil olurmu diye. Neden olmasın .Maksat gönüller hoş olsun.. 3-4 ay kullanmak nasip oldu zaten. Evde öylece yatıyorlar.çok tatlı görünüyordu.garibimede gitmişti neden yeşil diye. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 Olsun olsun, yeşil olsun hatta beyaz olsun. Önemli olan bize bişey olmasın. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Ekim 2010 Paylaş 9 Ekim 2010 ben de bu escalade, infiniti fx35 örneğini verecektim. Madem ki ülkemizdeki TÜV araçların sinyal lambasının rengine karışıyor, amerikan araçlarınınkine de karışsın? madem onlara karışmıyor bize de karışmasın. Böyle çifte standart olur mu?USA için üretilen araçlar DOT normlarında aydınlatmaya sahip olabiliyorlar ondan kırmızı sinyalleri olabilir, buna onay da verilebilir. Ancak Avrupa için ECE normları geçerli ve sinyaller turuncu olmak zorunda. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Ekim 2010 Paylaş 9 Ekim 2010 Kırmızıya çevrilmiş sinyaller muayenede ''hatalı boyanmış sinyal'' adı verilerek ağır kusur sayılıyor. Bizzat başıma geldi. Ya yeşil sinyallere ne derler?Şekil a)Bunun yüzünden muayeneden kalmıştım. O zaman nasılsa böyle yaptırmak hoşuma gitmiş. Şimdi bakıyorum da hiç güzel durmuyormuş. Yorum bağlantısı
Deniz Kadıoğlu 9 Ekim 2010 Paylaş 9 Ekim 2010 USA için üretilen araçlar DOT normlarında aydınlatmaya sahip olabiliyorlar ondan kırmızı sinyalleri olabilir, buna onay da verilebilir. Ancak Avrupa için ECE normları geçerli ve sinyaller turuncu olmak zorunda.normların tam içeriğini bilemiyorum, ancak mesleğim icabı (inşaat müh) amerikalıların standartlarının avrupaya kıyasla hayli yüksek olduğunu biliyorum, ve şunu da biliyorum ki ülkemizdeki standartların neredeyse çoğu avrupa ile aynı (AB uyum süreci kapsamından) dolayısıyla, aslında ülkemizde kırmızı sinyal yasak, başka bir arkadaşın Transit'inde olduğu gibi, ammmaaaa amerikan arabasıysa nedense yasak değil, demek istediğim çifte standart bu. Eğer bizim kırmızıya boyadığımız sinyallerimiz muayeneden geçmiyorsa orjinalinde kırmızı olan bir sinyalin de muayeneden geçmemesi lazım. Eğer forumda bu konuda yetkili birisi varsa lütfen bunu şikayet olarak algılayıp gereğini yapsın, şahsen beni çok rahatsız ediyor bu durum ve önümüzdeki hafta içi kendim bizzat bir TÜV istasyonuna gidip şikayette bulunacağım. Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak1679652590 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 şu devredeki diyotların çıkışındaki bobin sargısı gibi şey nedir. birde nc yazan parça nedir. Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586 11 Ekim 2010 Yazar Paylaş 11 Ekim 2010 şu devredeki diyotların çıkışındaki bobin sargısı gibi şey nedir. birde nc yazan parça nedir.Röle bobinini temsil ediyor. NC dediğine Normal Close ..Yani röle pasifken ilgili kontak kapalı anlamında. Yorum bağlantısı
Anıl Ercan1679652588 19 Mart 2011 Paylaş 19 Mart 2011 (düzenlendi) aracımın plaka ve parklarında led ampül mevcut onları gostermek isterim size tavanada taktım oda aksama cekcem resimlerini parklarda photon 7000k seramik led ampül var plakalardada 8 ledli bi ampül var ama unuttum markasını 15 milyona almıstım fena aydınlatıyor plakayı photon marka ampülüm alttaki resimdeki ampül resim cekimi bana ait bunlar parklar : bunlarda plakam : yorumlarınızı bekliyorum.. 20 Mart 2011 tarihinde Sel tarafından düzenlendi Mesajlar?n?zda koyu harf kullanmay?n?z. Yorum bağlantısı
Ahmet Kıyak 19 Mart 2011 Paylaş 19 Mart 2011 Elinize sağlık.Ben de Photon marka ürünler aldım. Aydınlatması gayet iyi. Kaliteli ürünler. Ama fiyatı da bir o kadar yüksek.Sonradan aynı kalite ve tipteki ürünleri (hatta daha çok ledi olan daha iyilerini) yarı fiyatına Çin'den ücretsiz kargo ile getirttim. Size de tavsiye ederim.Parklarda kullandığınız ampullerin aynısının alt kenar kısımlarında da ledi bulunan versiyonu var. Birisi boşta, birisini de torpido gözünün aydınlatmasında kullanmıştım. Parkalara takmayı düşünüyordum ama nasıl olur bilemiyordum. Bunu gördüğüm iyi oldu. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 20 Mart 2011 Paylaş 20 Mart 2011 güle güle kullanın, güzel aydınlatma sağlamış... Yorum bağlantısı
Recommended Posts