İçeriğe Yönlendir

Fiat Linea (2007-2015) gündüz led far


Emre Akhalil

Recommended Posts

Cihan Taşpınar

Eyvallah abi bende senin kafadanım. Sadece biraz daha cesaretim yok fakat böyle uygulamalar ve tavsiyelerinizle kendime güvenim geliyor git gide. : )

Aynen katılıyorum içinizden geliyorsa satınca ne olur diye düşünmeye ger

ek yok

teşekkür ederim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Can Ayaslan

Tampon mühim değil kılı kırk yaran alıcı uzak dursun zaten, araçtan anlayan adam tampondaki bu tadilat için sesini bile çıkarmaz. Onlar orijinalcilerin gereksiz sözleri bence, her araç aynı olmamalı :)

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cihan Taşpınar

Aracım için xenon ve mercek değişimini çok istiyorum fakat inanın hiç vaktim yok böyle ufak dokunuşlarla yetiniyorum : )

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Cihan Taşpınar
(düzenlendi)

arkadaşlar yapmış olduğum gündüz farının videosunu çekmeye çalıştım.özellikle öğlen güneşi altında çektim.çıplak gözle daha dikkat çekici gözüküyor videoda bu kadar görünüyor. umarım video görünüyordur

http://youtu.be/9AXBhs_rRKw

bir türlü direk görüntüyü veremedim kusura bakmayın sadece linkini atabiliyorum

tarihinde Cihan Taşpınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Korku filmi gibi olmuş :) Bana zayıf gibi geldi ama normalde 50 mt. uzaktan farkediliyor diyorsan sorun yok.

Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601

Hİç tamponla uğraşmaya gerek yoktu..FArlar açılır bi xenon çakılır.Uzun hüzme yerinede güzel mercekli led uydurulur Keyifle kullanılır..Şahsi fikrim :)

Yorum bağlantısı
Cihan Taşpınar

bu bahsettiğiniz işler hiç uğraş ,zaman ve maddiyat istemeyen işler zaten :)

Korku filmi gibi olmuş :) Bana zayıf gibi geldi ama normalde 50 mt. uzaktan farkediliyor diyorsan sorun yok.

abi çıplak gözle 100 metreden bile gayet göz alıcı ve dikkat çekici görünüyor. tam öğlen güneşi altında olduğu için ve tel kamerası kaliteli olmadığı için ışık ve güneşten etkileniyor biraz.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Cihan Taşpınar

arkadaşlar şu an kullandığım gündüz led modülünün stabil çalışmaması ve araç stop edilmesine rağmen bazen ledlerin açık kalması nedeniyle yeni bir drl modül uyguladım ve bu modülün sinyal senkronu da var bunu göstermek için de kısa bir video çekip yükledim foruma. hem daha işlevsel hem de daha güvenilir bir sistem oldu.sanki ledler sinyalden daha önce yanıyormuş gibi duruyor fakat aslında tepkime süresi ledler de daha kısa olduğu için hemen yanıyor sinyal ise kısıktan başlayıp tam güce ulaşıyor

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Ahmet Körümdük

linea gündüz farı çalışmam haftaya biter inş A3 gündüz ledi ve çubukları

Gb6WmN.jpg

nYz96g.jpg0bvW69.jpgX2V8RR.jpg

ellerinize sağlık , bu arada aranıza yeni katılıldım. Bende bişiler yapcam bazı malzemeleri siperiş ettim sadece farın içindeki ampül yuvalarının çapının ölçüsü gerekiyor sizde hazır böyle açmışken bu ölçüler elinizde varmı acaba yaptıkta sonrada paylaşırım zati orjinal malzemeler kullanıcaz inşallah güzel olacak....

Yorum bağlantısı
Ahmet Körümdük

herkese selam mercekli zenon için benim fikrim olumsuz olacak çünkü muayeneden geçemiyor, birde bunları tekrar sökme şansınız yok. Bence -benimde yapmayı düşündüğüm- HALO RINGS adıyla yuvarlak ledler var onlar çok güzel duruyor ve montajdan sonra gerektiğinde fişini çekebilirsiz, birde farın alt kısma tube çift renkli led koydukmu, sinyallerde sarı, ve gündüz farı olduğunda da beyaz yanıyor ve malzemelerin içinde devreside mevcut inşallah bende bu şekilde yapacam, ürünlerin gelmesi zaman alır biraz. Yaptıktan sonrada resimleri hemen burda ... herkese tekrar selamlar :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...