Emre Usta Pazartesi 23:07 Yazar Paylaş Pazartesi 23:07 Yeni Tüvturk Led far muayene sorunu nedeniyle Bi led lazer projektor mercek takmaya karar verdim. Femex p80 modelini tercih ettim.Aliexpress gumruk nedeniyle artik alim yapamadigimdan Turkiyeden almak zorunda kaldim. yaklasik 30 dk 2 farın camını sökmesi sürdü. Geri fari toplaması mercek montaji ve araç üzerinde far ayari 1.5 saatimi aldi. 6 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Salı 07:02 Paylaş Salı 07:02 Çok çok iyi görünüyor. Güle güle kullanın. Bi ledin akıbeti ne olacak acaba vizelerde. Yorum bağlantısı
Emre Usta Salı 17:49 Yazar Paylaş Salı 17:49 Görkem Karakaş yazdı: Çok çok iyi görünüyor. Güle güle kullanın. Bi ledin akıbeti ne olacak acaba vizelerde. Ford fiesta aracimdada ayni islemi yapmistim.Vizeden Sorunsuz geciyor.Önemli olan ışığın kesilme cizgisinin olmasi. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Dün saat 08:00 Paylaş Dün saat 08:00 Emre Usta yazdı: Uzun zamandir yukleme yapmamistim.Lastik basinç sensorunu ve kadran selamlamayi aktif ettim.Lastik basinc sensoru aliexpressten 1550 liraya geldi takimi.convers ekranda aktif sekilde gozukuyor. Ekstra kadran selamlamayi aktif ettim. Sadece sensörü takmak yetiyor mu yoksa beyinden açmak mı gerekiyor? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:48 Paylaş Dün saat 08:48 Emre Usta yazdı: Femex p80 modelini tercih ettim. bu halojen h7 ampul yuvasına oturan tip mi? arkadan somunlu? Yorum bağlantısı
Emre Usta 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Sadece sensörü takmak yetiyor mu yoksa beyinden açmak mı gerekiyor? Convers ekrana ekstra yazilim atmaniz gerekiyor.sensoru direkt görmuyor.beyinden acmak yetmiyor sadece. Çağlar Bayur yazdı: bu halojen h7 ampul yuvasına oturan tip mi? arkadan somunlu? Ledlerin Arkasi vidali tip ampul yuvasina takip somun ile sıkıştırıyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı
Emre Usta 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Son projem icin malzemeler geldi.vites yanindaki bozuk para kismina 3D Yazicidan parca yaptirdim.Gümrükten gecmedigi icin parca parca siparis vermek zorunda kaldim. Sadece koltuk kilifinin altina pedleri koymak kaldi. 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Emre Usta yazdı: Convers ekrana ekstra yazilim atmaniz gerekiyor.sensoru direkt görmuyor.beyinden acmak yetmiyor sadece. Ledlerin Arkasi vidali tip ampul yuvasina takip somun ile sıkıştırıyorsunuz. Ne kadara aciyorlar ekstra bende convers var su an Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Emre Usta yazdı: Gümrükten gecmedigi icin parca parca siparis vermek zorunda kaldim. gel bunu belçikalıya anlat şimdi Yorum bağlantısı
Recommended Posts