İçeriğe Yönlendir

Dikiz Aynası Düştü

Aytac Sakal

Recommended Posts

Aytac Sakal
Çağlar Bayur yazdı:

yenen kazıklarla kazanılır tecrübe

İnsan birazda bunların birikiminden ibaret özellikle İş Hayatında...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

primer genel tabir, linkteki mutfak eşyası boyamak için , cama sürülene piyasada sır derler, ayna sırrı gibi

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Aytac Sakal yazdı:

naaptın arkadaş, boya astarı bu, sakın sürme.... :)

bunun gibi birşey o primer...

https://shop.kompozitakademi.com.tr/urun/dinitrol-530-cam-yapistirma-oncesi-primer#:~:text=Poliüretan doğrudan camlı otomotiv cam,işlem olarak tasarlanmış bir astardır.

ille kendim yapayım dersen kitler var, cama dikiz ayna yapıştırma diye arat bir sürü şey göreceksin

https://www.forch.com.tr/kimyasal-urunler/ask-otomobil-camlari-yapistiricilar/otomobil-cam-yapistirma-aksesuarlari/ayna-yapistirma-seti-k135

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)
Ali Cihangiroğlu yazdı:

İşte bilmediğimden sorayım dedim.

Yok daha dokunmam ? istikamet camcı.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Az önce Camcıya gittim.Adam kim yaptıysa dokunmasa daha iyiymiş dedi ?.O işte benim diyemedim ?.

Siyah silikon ile olur ama tekrar düşebilir dedi.Camı aynaya bağlayan metal parça Loctite yüzünden bayağı kötüydü çıkma parçadan değiştirdi camın yüzeyini temizledi ve siyah silikon ile yapıştırdı 2-3  gün bekle gel aynayı takayım dedi.Siyah silikon dediği sanırım camı arabaya yapıştırdıkları siyah kimyasal madde.Onunla boşluklarıda mümkün olduğu kadar kapattı.Aynayı Pazartesi ben takacağım Çalışıyorum izin alamam nazik olacağım , İnşallah...

20231014_125305.jpg

20231014_125020.jpg

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Bugün aynayı monte ettirdim Usta çok gergin ? sensör soketini takamadı o iş tam benlik hallettim 100 TL aldı gayet uygun.Sağlamda oldu biraz açıklık kaldı aynada biraz alta indi olsun artık çok takmayacağım.

Dükkana gitmek için yaktığımız mazot daha çok tuttu.

20231017_172310.jpg

20231017_172209.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...