Mehmet Yeter 15 Eylül 2025 Paylaş 15 Eylül 2025 Çağlar Bayur yazdı: kebapları çok acı. adana lı bile yiyemez o derece Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Eylül 2025 Yazar Paylaş 15 Eylül 2025 Ben 400 km yi geçiyorum bura kaç km Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2025 Paylaş 15 Eylül 2025 Mehmet Yeter yazdı: Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. id4 X Pro bile başaramaz bunu 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Eylül 2025 Paylaş 15 Eylül 2025 Mehmet Yeter yazdı: Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. Mehmet cok iddiali laf ediyon, biri cikar adanadan gelir kalirsin 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Eylül 2025 Paylaş 15 Eylül 2025 Mertol Kip yazdı: Mehmet cok iddiali laf ediyon, biri cikar adanadan gelir kalirsin Evet o ayrıntıyı fark ettim yazarken ancak yine de yazmış bulundum. Şart koymak lazımdı. Tekirdağ urfa arası diye. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2025 Paylaş 15 Eylül 2025 Mehmet Yeter yazdı: Evet o ayrıntıyı fark ettim yazarken ancak yine de yazmış bulundum. Şart koymak lazımdı. Tekirdağ urfa arası diye. bak yeni üyemiz var tekirdağdan urfaya akşamdan sabaha intikal edebiliyor çok iddialı olma 1 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Eylül 2025 Paylaş 15 Eylül 2025 Çağlar Bayur yazdı: bak yeni üyemiz var tekirdağdan urfaya akşamdan sabaha intikal edebiliyor çok iddialı olma Gelsin abi. Ciğerler benden. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 Eylül 2025 Paylaş 16 Eylül 2025 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kırık gibi. Acısı sonra geliyor 2aydan fazla oldu, bu sürede kırık iyileşir ama. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Eylül 2025 Paylaş 16 Eylül 2025 Onur Demir yazdı: 2aydan fazla oldu, bu sürede kırık iyileşir ama. belli miktarın üstünde olunca yazı gönderiyorlar. şu şirketle anlaşabilirsiniz gibisinden. onu demek istedim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Eylül 2025 Yazar Paylaş 16 Eylül 2025 Tansu Kalafatoğlu yazdı: belli miktarın üstünde olunca yazı gönderiyorlar. şu şirketle anlaşabilirsiniz gibisinden. onu demek istedim pratikte öyle birşey yok. Türkiyede serbest rekabet hangi alanda var ki burda olsun? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Eylül 2025 Paylaş 16 Eylül 2025 Mehmet Göktürk yazdı: pratikte öyle birşey yok. Türkiyede serbest rekabet hangi alanda var ki burda olsun? arkadaşın cafe’ye geldi. Gitti şirket seçti Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Eylül 2025 Yazar Paylaş 16 Eylül 2025 Tansu Kalafatoğlu yazdı: arkadaşın cafe’ye geldi. Gitti şirket seçti anlaşırlar.. anlaşmazsa koruma hizmeti gelir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2025 Paylaş 16 Eylül 2025 Onur Demir yazdı: 2aydan fazla oldu, bu sürede kırık iyileşir ama. 1 sene osnra ameliyat olan da var Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Eve AC şarj istasyonu kurmak istiyorum, Hoca’mın dediği gibi 11 kw yeter ne almamız lazım bana alışveriş listesi lazım pek anlamam bu işlerden. Ha bu arada elektrikli araç siparişi verdik çok şükür. 7 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce 11 kw çok düşük bence benim zoe 21 destekliyor bu konuda çok şanslıyım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Fatih Keskin yazdı: 11 kw çok düşük bence benim zoe 21 destekliyor bu konuda çok şanslıyım Her ev 22kw kaldırmaz ev için tehlikeli ayrıca sözleşme güçleri 5-10 civarında yukarda paylaşmışımdır coswatt 3 faz cihazdan memnunum. 2 faz adaptörü de var. 5. 8 10 metre kablo ile sipariş verilebiliyor Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: 11 kw çok düşük bence 3.5KW kullananlar var aramızda her gün 30kw harcıyorsanız bir şey diyemem ama akşamları şarja tak sabah devam et yeter bence normal şartlarda. Emre Şimşek yazdı: Eve AC şarj istasyonu kurmak istiyorum, Hoca’mın dediği gibi 11 kw yeter ne almamız lazım bana alışveriş listesi lazım Normal priz çektirdim ben biraz kalın bir kablo tabiki, Kaçak akım şalterim var. miss gibi ütü misalli şarj ediyorum. 3,5Kw 7 saat önce tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Eve AC şarj istasyonu kurmak istiyorum, Hoca’mın dediği gibi 11 kw yeter ne almamız lazım bana alışveriş listesi lazım pek anlamam bu işlerden. Ha bu arada elektrikli araç siparişi verdik çok şükür. Mesafe kaç metre olacak. Ev trifaze mi? monofaze mi? Araçla beraber şarj cihazı veriyorlr mı? 5 saat önce tarihinde Osman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Önce pano yaptırın priz panosu minicik. İçinde sigorta vs. 5x16 ve normal priz olsun Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Eve AC şarj istasyonu kurmak istiyorum, Hoca’mın dediği gibi 11 kw yeter ne almamız lazım bana alışveriş listesi lazım pek anlamam bu işlerden. Ha bu arada elektrikli araç siparişi verdik çok şükür. ev için yaptırdığım 22 kw projem var mail adresini atarsan ilgili kısmın projesini atabilirim. öncelikle kaçak akım rölesi, 3x32A sigorta, 5x6 mm2 kablo, bunlar için küçük bir pano. Hazır yapılıyorken panoya 380v ve 220v priz yaptırmanda fayda var. 4 saat önce tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Onur Demir yazdı: 3.5KW kullananlar var aramızda her gün 30kw harcıyorsanız bir şey diyemem ama akşamları şarja tak sabah devam et yeter bence normal şartlarda. günlük 150-200 km buluyor ve kullanım biraz sert olunca ortalama yükseliyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Biz 220km kullanıyoruz günlük ve 4kw ile şarj ediyoruz cihaz 11kw. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce hocam benim gece ve hafta sonu takma şansım yok gün için de hem iş hem şarj yapmak lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: hocam benim gece ve hafta sonu takma şansım yok gün için de hem iş hem şarj yapmak lazım kaç tl ye şarj oluo onu bilion mu Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kaç tl ye şarj oluo onu bilion mu onu bilenin elektrikli arabası olmaz ben takar geçerim yanlış anlama fiş e 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts