Mehmet Yeter 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kebapları çok acı. adana lı bile yiyemez o derece Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ben 400 km yi geçiyorum bura kaç km Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. id4 X Pro bile başaramaz bunu 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. Mehmet cok iddiali laf ediyon, biri cikar adanadan gelir kalirsin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: Mehmet cok iddiali laf ediyon, biri cikar adanadan gelir kalirsin Evet o ayrıntıyı fark ettim yazarken ancak yine de yazmış bulundum. Şart koymak lazımdı. Tekirdağ urfa arası diye. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Evet o ayrıntıyı fark ettim yazarken ancak yine de yazmış bulundum. Şart koymak lazımdı. Tekirdağ urfa arası diye. bak yeni üyemiz var tekirdağdan urfaya akşamdan sabaha intikal edebiliyor çok iddialı olma 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bak yeni üyemiz var tekirdağdan urfaya akşamdan sabaha intikal edebiliyor çok iddialı olma Gelsin abi. Ciğerler benden. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts