Mehmet Yeter Pazartesi 14:58 Paylaş Pazartesi 14:58 Çağlar Bayur yazdı: kebapları çok acı. adana lı bile yiyemez o derece Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 15:40 Yazar Paylaş Pazartesi 15:40 Ben 400 km yi geçiyorum bura kaç km Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 15:43 Paylaş Pazartesi 15:43 Mehmet Yeter yazdı: Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. id4 X Pro bile başaramaz bunu 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 16:54 Paylaş Pazartesi 16:54 Mehmet Yeter yazdı: Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. Mehmet cok iddiali laf ediyon, biri cikar adanadan gelir kalirsin 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 16:57 Paylaş Pazartesi 16:57 Mertol Kip yazdı: Mehmet cok iddiali laf ediyon, biri cikar adanadan gelir kalirsin Evet o ayrıntıyı fark ettim yazarken ancak yine de yazmış bulundum. Şart koymak lazımdı. Tekirdağ urfa arası diye. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 18:03 Paylaş Pazartesi 18:03 Mehmet Yeter yazdı: Evet o ayrıntıyı fark ettim yazarken ancak yine de yazmış bulundum. Şart koymak lazımdı. Tekirdağ urfa arası diye. bak yeni üyemiz var tekirdağdan urfaya akşamdan sabaha intikal edebiliyor çok iddialı olma 1 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 18:07 Paylaş Pazartesi 18:07 Çağlar Bayur yazdı: bak yeni üyemiz var tekirdağdan urfaya akşamdan sabaha intikal edebiliyor çok iddialı olma Gelsin abi. Ciğerler benden. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: kırık gibi. Acısı sonra geliyor 2aydan fazla oldu, bu sürede kırık iyileşir ama. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Onur Demir yazdı: 2aydan fazla oldu, bu sürede kırık iyileşir ama. belli miktarın üstünde olunca yazı gönderiyorlar. şu şirketle anlaşabilirsiniz gibisinden. onu demek istedim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: belli miktarın üstünde olunca yazı gönderiyorlar. şu şirketle anlaşabilirsiniz gibisinden. onu demek istedim pratikte öyle birşey yok. Türkiyede serbest rekabet hangi alanda var ki burda olsun? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: pratikte öyle birşey yok. Türkiyede serbest rekabet hangi alanda var ki burda olsun? arkadaşın cafe’ye geldi. Gitti şirket seçti Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: arkadaşın cafe’ye geldi. Gitti şirket seçti anlaşırlar.. anlaşmazsa koruma hizmeti gelir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Onur Demir yazdı: 2aydan fazla oldu, bu sürede kırık iyileşir ama. 1 sene osnra ameliyat olan da var Yorum bağlantısı
Recommended Posts