Mehmet Yeter Dün saat 14:58 Paylaş Dün saat 14:58 Çağlar Bayur yazdı: kebapları çok acı. adana lı bile yiyemez o derece Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 15:40 Yazar Paylaş Dün saat 15:40 Ben 400 km yi geçiyorum bura kaç km Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 15:43 Paylaş Dün saat 15:43 Mehmet Yeter yazdı: Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. id4 X Pro bile başaramaz bunu 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 16:54 Paylaş Dün saat 16:54 Mehmet Yeter yazdı: Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. Mehmet cok iddiali laf ediyon, biri cikar adanadan gelir kalirsin 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 16:57 Paylaş Dün saat 16:57 Mertol Kip yazdı: Mehmet cok iddiali laf ediyon, biri cikar adanadan gelir kalirsin Evet o ayrıntıyı fark ettim yazarken ancak yine de yazmış bulundum. Şart koymak lazımdı. Tekirdağ urfa arası diye. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:03 Paylaş Dün saat 18:03 Mehmet Yeter yazdı: Evet o ayrıntıyı fark ettim yazarken ancak yine de yazmış bulundum. Şart koymak lazımdı. Tekirdağ urfa arası diye. bak yeni üyemiz var tekirdağdan urfaya akşamdan sabaha intikal edebiliyor çok iddialı olma 1 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 18:07 Paylaş Dün saat 18:07 Çağlar Bayur yazdı: bak yeni üyemiz var tekirdağdan urfaya akşamdan sabaha intikal edebiliyor çok iddialı olma Gelsin abi. Ciğerler benden. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: kırık gibi. Acısı sonra geliyor 2aydan fazla oldu, bu sürede kırık iyileşir ama. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Onur Demir yazdı: 2aydan fazla oldu, bu sürede kırık iyileşir ama. belli miktarın üstünde olunca yazı gönderiyorlar. şu şirketle anlaşabilirsiniz gibisinden. onu demek istedim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: belli miktarın üstünde olunca yazı gönderiyorlar. şu şirketle anlaşabilirsiniz gibisinden. onu demek istedim pratikte öyle birşey yok. Türkiyede serbest rekabet hangi alanda var ki burda olsun? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: pratikte öyle birşey yok. Türkiyede serbest rekabet hangi alanda var ki burda olsun? arkadaşın cafe’ye geldi. Gitti şirket seçti Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: arkadaşın cafe’ye geldi. Gitti şirket seçti anlaşırlar.. anlaşmazsa koruma hizmeti gelir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: 2aydan fazla oldu, bu sürede kırık iyileşir ama. 1 sene osnra ameliyat olan da var Yorum bağlantısı
Recommended Posts