Çağlar Bayur 24 Mart Paylaş 24 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Balkondan 100 w alırsın radyoyu el fenerini şarj etsin kafi soba da kurduk mu daha neye ihtiyacı olur ki bir insanın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart Çağlar Bayur yazdı: radyoyu el fenerini şarj etsin kafi soba da kurduk mu daha neye ihtiyacı olur ki bir insanın latte makinesi çalışmıcak mı? Gerçi çalışır. arada akün var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart Paylaş 25 Mart Mehmet Göktürk yazdı: latte makinesi çalışmıcak mı? Gerçi çalışır. arada akün var. latte için soba kafi zaten 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Şarj için merdiven otomatına bağlı düşük bütçeli şarj kutumu yaptırdım. %20-80 arası kullanacağım için monofaz 3,5 kW ile tahmini 14-15 saatte dolduracağım. Çocuklar oynamasın diye kilitli kutu yaptırdım. Ufak tefek kask kamerası gibi şarj durumları için üçlü priz koydurdum. İleride 6 aylık hediye şarjım bitince muhtemelen trifaza geçireceğim. Otomat şu an bizim üzerimizde ve zaten parasını kendim ödüyordum, diğer iki komşudan para bile almıyordum. Bu sayede kw fiyatım 5,5 değil 3,5 liradan hesaplanmış olacak. Nisan zammı hariç:) 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Emre Şimşek yazdı: Şarj için merdiven otomatına bağlı düşük bütçeli şarj kutumu yaptırdım. %20-80 arası kullanacağım için monofaz 3,5 kW ile tahmini 14-15 saatte dolduracağım. Çocuklar oynamasın diye kilitli kutu yaptırdım. Ufak tefek kask kamerası gibi şarj durumları için üçlü priz koydurdum. İleride 6 aylık hediye şarjım bitince muhtemelen trifaza geçireceğim. Otomat şu an bizim üzerimizde ve zaten parasını kendim ödüyordum, diğer iki komşudan para bile almıyordum. Bu sayede kw fiyatım 5,5 değil 3,5 liradan hesaplanmış olacak. Nisan zammı hariç:) Zaten kotayı aşıyordun sen değil mi? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Zaten kotayı aşıyordun sen değil mi? Evet. Isı pompası ve klima kullanımından dolayı yıllık tüketimim zaten 5000 kW civarındaydı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce O üçlü prizi beğenmedim. Tekli kauçuk pahalı sıkı bişey olmalı Cihaz trifaze görünüyor neden trifaze kullanmıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: O üçlü prizi beğenmedim. Tekli kauçuk pahalı sıkı bişey olmalı Cihaz trifaze görünüyor neden trifaze kullanmıyorsunuz? Onlar geçici diye çok önemsemedik. Kapalı kutu olduğu için üçlüyü bu şekilde çekmiş olabilir. İleride trifaze hat panodan çekilecek. Şimdilik bahçedeki dinamonun elektriğinden çektik. Hatta topraklama yokmuş toprağa resimde görünen sarı yeşil kabloyla demir çubuk çakmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce priz ısınıyor mu çok diye bakın burnunuzla koklayın. yarım saat çalıştıktan sonra fişi çekip elinizle dokunabiliyorsanız fişin ucuna sorun yoktur. biraz ısınması normaldir. isterseniz 2.5 kw a düşürün. 13 ampere felan daha güvenli olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts