Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kebapları çok acı. adana lı bile yiyemez o derece Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ben 400 km yi geçiyorum bura kaç km Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. id4 X Pro bile başaramaz bunu 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Yerinde denemek lazım. Tek şarjla gelebilecek babayiğit aranıyor. Mehmet cok iddiali laf ediyon, biri cikar adanadan gelir kalirsin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Mehmet cok iddiali laf ediyon, biri cikar adanadan gelir kalirsin Evet o ayrıntıyı fark ettim yazarken ancak yine de yazmış bulundum. Şart koymak lazımdı. Tekirdağ urfa arası diye. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Evet o ayrıntıyı fark ettim yazarken ancak yine de yazmış bulundum. Şart koymak lazımdı. Tekirdağ urfa arası diye. bak yeni üyemiz var tekirdağdan urfaya akşamdan sabaha intikal edebiliyor çok iddialı olma 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bak yeni üyemiz var tekirdağdan urfaya akşamdan sabaha intikal edebiliyor çok iddialı olma Gelsin abi. Ciğerler benden. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts