Mehmet Ozyurek Cumartesi 11:02 Paylaş Cumartesi 11:02 Ahmet Kiriş yazdı: Epeydir yatıştaydık, yarın bir hava alalım. Başkonuş yaylası serin diyorlar, Haftasonu kampı yapayım. Ben Adana'da olsam o yayladan eylül ayına kadar inmem.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 11:24 Paylaş Cumartesi 11:24 Mehmet Ozyurek yazdı: o yayladan internet çekmiomuş ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 11:58 Paylaş Cumartesi 11:58 Çağlar Bayur yazdı: internet çekmiomuş ama Hadi yaa.. Olmaz o zaman 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben Adana'da olsam o yayladan eylül ayına kadar inmem.. Cumartesi saat 13:30 da yola çıktım, 2 saat sonra hedefteydim. Gündüz en fazla 26, gece en düşük 19 derece, nem yok, ormanın içinde mis gibi eğlendik. 😁 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Maşallah. çok yakışıklı.. kim yaptı bunu Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. çok yakışıklı.. kim yaptı bunu '' Yaparsa Sami yapar '' sloganıyla az çok belli oluyor kimin yaptığı sanki 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts