Mehmet Ozyurek Cumartesi 11:02 Paylaş Cumartesi 11:02 Ahmet Kiriş yazdı: Epeydir yatıştaydık, yarın bir hava alalım. Başkonuş yaylası serin diyorlar, Haftasonu kampı yapayım. Ben Adana'da olsam o yayladan eylül ayına kadar inmem.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 11:24 Paylaş Cumartesi 11:24 Mehmet Ozyurek yazdı: o yayladan internet çekmiomuş ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 11:58 Paylaş Cumartesi 11:58 Çağlar Bayur yazdı: internet çekmiomuş ama Hadi yaa.. Olmaz o zaman 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 19:29 Yazar Paylaş Dün saat 19:29 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben Adana'da olsam o yayladan eylül ayına kadar inmem.. Cumartesi saat 13:30 da yola çıktım, 2 saat sonra hedefteydim. Gündüz en fazla 26, gece en düşük 19 derece, nem yok, ormanın içinde mis gibi eğlendik. 😁 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Maşallah. çok yakışıklı.. kim yaptı bunu Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. çok yakışıklı.. kim yaptı bunu '' Yaparsa Sami yapar '' sloganıyla az çok belli oluyor kimin yaptığı sanki 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts