Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Selim Bilgin yazdı: Azıcık bassan ne olurdu ki? aklıma gelmedi. Zaten sıkıntılı yer. Tamamen sağa geçmeye odaklandım. Buradan izlerken o an tam anlatılmıyor. mesela ilk ayrımdan sonra sağ arkamdan peş peşe 3 araba geldi. Sola geçecekler. Ha bir tanesi geçti dedim. Sonra öbürü geldi. Sonra diğeri gözüktü. Onlar olmasa sağa çok daha erken geçmiştim. Herkes rahatlardı ama bu durumda daha otoyolda app’nin orta şeritten sağa kaynak yapması, iki aracın takip mesefesini bozması, sonrasında beni sıkıştırması, korna çalması bence normal psikolojiyle açıklanamaz bakın burası o bmw’nin ortadan sağa atladığı yer. Her hafta 3 kere bariyer tamiri yapılır. hahaha google görüntüsü alayım dedim. Görüntüde bile kaza olmuş O yüzden apaçinin yaptığı hareketler bütünü değerlendirildiğinde durum ortaya çıkıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tamamen sağa geçmeye odaklandım. uzun yolda kaza riskini yaratan yol halüsinasyonu denir, bir yere odaklanınca öndeki kamyonu bile görmeyen olur, oldu da, yancıydım, Allah korudu Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Normalde sinyal verene yok verilmesi lazım, takip mesafesi olması lazım, ama bu kadar kalabalık, stres , vs de mümkün değil. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: uzun yolda kaza riskini yaratan yol halüsinasyonu denir, bir yere odaklanınca öndeki kamyonu bile görmeyen olur, oldu da, yancıydım, Allah korudu Burası farklı. Öne de bakarsın. Aynaya da. Sağ arka cama da. Uyanıksın. Tetiktesin zaten. burada hızlanılması gerekir deniyorsa bence farklı şeyleri konuşmak gerekir. almanya 280 ile soldan giden adamın önüne 140 ile ortadakini sollayan çıkıyor da selektör yakamıyor. Benim aynı hızda sağa geçmemi bekleyemeyen mi öncelikli olacak. Öncelik trafik güvenliği ve akışı. Evren Erakçora yazdı: Normalde sinyal verene yok verilmesi lazım, takip mesafesi olması lazım, ama bu kadar kalabalık, stres , vs de mümkün değil. ilk ayrımda sağ arka çaprazımdan gelenler normalde olmaz. 3 tane peş peşe geleceği tuttu. Biri geçsin de gireyim derken diğeri çıktı. O da geçsin derken öbürü çıktı. Zaten yol bitti sonra. Sağdaki sokak girişi önü dolu. Orayı da geçip sağa geçtim zaten Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ilk ayrımda sağ arka çaprazımdan gelenler normalde olmaz. 3 tane peş peşe geleceği tuttu. 20 yle gidilirse tren oldu tabii arkası , sıbapların kurum bağlayacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts