Koray Demir Pazar 15:22 Paylaş Pazar 15:22 Ali Darbaz yazdı: Kredi faizleri çok yüksek. Saydam yerine bişey koyamam. O yüzden satma taraftarı değilim. Ancak ve ancak beni tatmin edecek bir ayrılış payı alabilirsem satmanın bir manası olur. Hazır araba borcu yok harcı yok. Satsam üstüne koyacak param yok. 350 bin taksit bitene kadar araba satmaya pek gönlüm yok. Ancak ve ancak beni ayırmaya ikna edecek bir para elime gecerse satarım. Dursun o halde. Pratik araba Cruze’dan iyi bence. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 15:26 Yazar Paylaş Pazar 15:26 Koray Demir yazdı: Dursun o halde. Pratik araba Cruze’dan iyi bence. Kızın inglizce kursu için 45000 TL istediler, sağlık sigortası için 25000 TL taksit yapıldı. Evin sigortası dask ve kredi sigortası yapılacak. C3 bu günlerde bana en az masraf çıkaran varlığım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 15:41 Yazar Paylaş Pazar 15:41 Motorcular dövüştü. Her yer Yunus dolu Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazar 18:55 Paylaş Pazar 18:55 mis gibi sivası bırak git cadde bostan sıcağına trafiğine olacak işmi yahu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 19:14 Yazar Paylaş Pazar 19:14 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: mis gibi sivası bırak git cadde bostan sıcağına trafiğine olacak işmi yahu Adaş Salı günü raporun son günü çalışmam lazım bu ay yarın maaş aldım SGK kim bilir ne zaman yatıracak. Pazar 19:15 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazar 19:41 Paylaş Pazar 19:41 Ali Gök yazdı: mis gibi sivası bırak git cadde bostan sıcağına trafiğine olacak işmi yahu Sivas bugün bir ısındı sanırsın Adana, niye acaba Ali Darbaz yazdı: Adaş Salı günü raporun son günü çalışmam lazım bu ay yarın maaş aldım SGK kim bilir ne zaman yatıracak. Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazar 19:49 Paylaş Pazar 19:49 Selçuk Bakış yazdı: Sivas bugün bir ısındı sanırsın Adana, niye acaba Adana değildir o 🥶 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ne oldu piyasasını yükseldi. Sahibinden böyle çıkıyor. Bu rakamlar şişirme fiyatlar ancak rakamlara yön veriyor. Bir de kırmızı siteninkine bak daha farklı fiyat verecektir. Yaz dönemindeyiz bir de Euro bazı sıfır araçlara zam geleceği konuşuldu. Onunda etkisi var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Adam Bmw f30 için soğutma yazılımı yapmış. Miss gibi olmuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts