İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Kredi faizleri çok yüksek. Saydam yerine bişey koyamam. O yüzden satma taraftarı değilim. Ancak ve ancak beni tatmin edecek bir ayrılış payı alabilirsem satmanın bir manası olur. Hazır araba borcu yok harcı yok. Satsam üstüne koyacak param yok. 350 bin taksit bitene kadar araba satmaya pek gönlüm yok. Ancak ve ancak beni ayırmaya ikna edecek bir para elime gecerse satarım. 

Dursun o halde. Pratik araba Cruze’dan iyi bence. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Dursun o halde. Pratik araba Cruze’dan iyi bence. 

Kızın inglizce kursu için 45000 TL istediler, sağlık sigortası için 25000 TL taksit yapıldı. Evin  sigortası dask ve kredi sigortası yapılacak. C3 bu günlerde bana en az masraf çıkaran varlığım. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Motorcular dövüştü. Her yer Yunus dolu

IMG_20250706_183526.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Gök

mis gibi sivası bırak git cadde bostan sıcağına trafiğine  olacak işmi yahu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Ali Gök yazdı:

Adaş Salı günü raporun son günü çalışmam lazım bu ay yarın maaş aldım SGK kim bilir ne zaman yatıracak. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ali Gök yazdı:

Sivas bugün bir ısındı sanırsın Adana, niye acaba :heat:

Ali Darbaz yazdı:

Adaş Salı günü raporun son günü çalışmam lazım bu ay yarın maaş aldım SGK kim bilir ne zaman yatıracak. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Selçuk Bakış yazdı:

Sivas bugün bir ısındı sanırsın Adana, niye acaba :heat:

Adana değildir o 🥶

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Ne oldu piyasasını yükseldi. 

Sahibinden böyle çıkıyor. 

Screenshot_2025-07-06-14-28-21-878_com.sahibinden-edit.jpg

Bu rakamlar şişirme fiyatlar ancak rakamlara yön veriyor. Bir de kırmızı siteninkine bak daha farklı fiyat verecektir. Yaz dönemindeyiz bir de Euro bazı sıfır araçlara zam geleceği konuşuldu. Onunda etkisi var. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Adam Bmw f30 için  soğutma yazılımı yapmış. Miss gibi olmuş. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

İett biletinden ucuza avm gidiyoruz

12 km yolu 6.8 litre/100 km ortalama tüketimle gitmişsen ve benzin fiyatı da belli ise maliyeti kolayca hesaplayabiliriz.

Adımlar:

1. 12 km için yakıt tüketimi:
    \frac{6.8}{100} \times 12 = 0.816 \text{ litre}
  2. Eğer benzinin litre fiyatı örneğin 53 TL ise:
    0.816 \times 53 = 43.65 \text{ TL}

Özet:

• Yakıt tüketimi: 0.816 litre
  • Benzin fiyatı 53 TL ise: 43.65 TL

IMG_1686.jpeg

IMG_1687.jpeg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Caddebostan starter paketine yeni güncelleme yaptık.. 

IMG_20250708_163958.jpg

IMG_20250708_164012.jpg

IMG_20250708_165106.jpg

IMG_20250708_171444.jpg

IMG_20250708_171624.jpg

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Tecrübeli c3 sahibi bagajda antifrizli saf su ile gezermiş. Bende Focus 1 varken bagajda yedek bobin olurdu daima. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Tecrübeli c3 sahibi bagajda antifrizli saf su ile gezermiş. Bende Focus 1 varken bagajda yedek bobin olurdu daima. 

Bagajda bulunanlar.

10 litre saf su antifriz karışımı

1 adet liqui Molly top tec 4200 motor yağı.

1 adet yağ filtresi

1 adet liqui Molly engine flush 

Lastik kompresörü 

İlk yardım cantası 

Acil durum cantası

3 adet sandalye

1 adet masa

1 adet yer örtüsü

1 adet 2 kişilik şişme yatak

Aklıma gelenler bunlar. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Caddebostan’da sürekli olaylar oluyor kozmopolit bir toplumsal yapı oluştu. Aniden yorgun bir mermi isabet edebilir. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Caddebostan’da sürekli olaylar oluyor kozmopolit bir toplumsal yapı oluştu. Aniden yorgun bir mermi isabet edebilir. 

Boşver şimdi onu, Ep6 serileri karbon sorununu çözmek için, Liqui molly Valve Cleaner kullanalımmı, Bu adam 4 depoda hatırı sayılır karbon temizlenmiş dedi. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Hiç gerek yok böyle şeylere kauçuk olan bazı parçalara, contalara, segmanlara yahut enjektörlere  zarar verip aşındırma riski var başına iş alırsın. İşin doğrusu parçaları sökmektir, motorda çok kurum olmadığı sürece elletme derim, şayet çok kurum varsa motor boğuluyorsa, yakıt arttı, performans düştü ise emmeyi ve katalitiği söktür, bunları fren balatası temizleyicisi yada asidik bazı çözeltilerle dışarıda sökük vaziyetde içlerindeki kurumu temizlet, tekrar monte ederkende yeni contalar takıldığına ve üreticinin torque sıkıştırma tavsiyesine uyulduğuna emin olarak geri monte ettir; en sağlıkısı bu şekildedir.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Hiç gerek yok böyle şeylere kauçuk olan bazı parçalara, contalara, segmanlara yahut enjektörlere  zarar verip aşındırma riski var başına iş alırsın. İşin doğrusu parçaları sökmektir, motorda çok kurum olmadığı sürece elletme derim, şayet çok kurum varsa motor boğuluyorsa, yakıt arttı, performans düştü ise emmeyi ve katalitiği söktür, bunları fren balatası temizleyicisi yada asidik bazı çözeltilerle dışarıda sökük vaziyetde içlerindeki kurumu temizlet, tekrar monte ederkende yeni contalar takıldığına ve üreticinin torque sıkıştırma tavsiyesine uyulduğuna emin olarak geri monte ettir; en sağlıkısı bu şekildedir.

Benim c3 egzost manifoldu söküldüğünde manzara bu idi. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Yıllar içerisinde o kadar kurum olur normaldir. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Buda Külbitör sökülmüş hali. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Sağlıklı çalışıyorsa ve çekiş iyiyse kurcalama derim. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Sağlıklı çalışıyorsa ve çekiş iyiyse kurcalama derim. 

Sağlıklı yürüyor, günlük kullanıyorum. Arabanın çekişinde bir sorun olsaydı benim gibi sorunsuzluk hastası için dayanılmaz bir rahatsızlık verirdi. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

O zaman gereksiz masraf olur. İlle de duramam bir şeylere para harcayacağım diyorsan çocuğa yatırım hesabı aç, ufak ufak dövize endeksli uzun vadeli eurobond al.

IMG_9668.jpeg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

O zaman gereksiz masraf olur. İlle de duramam bir şeylere para harcayacağım diyorsan çocuğa yatırım hesabı aç, ufak ufak dövize endeksli uzun vadeli eurobond al.

IMG_9668.jpeg

Çoçuğa çalışan 2 tane hesap var . ama farkındalık yarattığın için teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Çoçuğa çalışan 2 tane hesap var . ama farkındalık yarattığın için teşekkürler.

Arıza yoksa elletme aynen devam. Aracı satacağın kişi senden daha titiz olmayacak veya bunları hiç önemsemeyecek 😉 belki de vuracak kırbacı motor bloğunu kitleyecek. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Arıza yoksa elletme aynen devam. Aracı satacağın kişi senden daha titiz olmayacak veya bunları hiç önemsemeyecek 😉 belki de vuracak kırbacı motor bloğunu kitleyecek. 

Satmaya henuz kıyamıyorum. belki 5 sene binerim ben buna. 200 bin km olunca satarım. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...