İlkay Başaran Cuma 21:01 Paylaş Cuma 21:01 Forumda foto paylaşacağım derken anı yaşayamadan ömür geçti... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 21:30 Yazar Paylaş Cuma 21:30 (düzenlendi) Araba 1010 km oldu. Yarın bi çubuk ölçelim. Bugün eşimle 14 km yürüyüş yaptık. Sağlık için, karaciğer için, şeker hastalığını kırmak için. Kopardığım tendomun acısını çıkarmak için. Cuma 21:32 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 06:56 Yazar Paylaş Cumartesi 06:56 (düzenlendi) 1010 km yağ tüketimi. 0.35 litre görünüyor. Dün akşamki gezinin devamı olarak bu sabah da Pendik pazarına gidiyorum. 4 kişilik piknik seti mi kurdum yemeğimi hazırladım şimdi kızımı alıp onunla Pendik sahil attığında scooter'a bineceğiz. Cumartesi 06:59 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 08:14 Yazar Paylaş Cumartesi 08:14 Sabiha Gökçen son yaklaşma hattı üzerinde kampımızı kurduk. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Cumartesi 08:43 Paylaş Cumartesi 08:43 Ali Darbaz yazdı: Sabiha Gökçen son yaklaşma hattı üzerinde kampımızı kurduk. Sen onun sesini acısını bize sor. Öyle böyle ses yapıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 08:46 Yazar Paylaş Cumartesi 08:46 Ümit Türk yazdı: Sen onun sesini acısını bize sor. Öyle böyle ses yapıyor Devlet hava meydanlarından Tanzimat iste sen de. Ben tuzla'dan taşındım kurtuldum artık çekmeköylüyüm. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 10:20 Paylaş Cumartesi 10:20 o su arabadan mı akmış Ali Darbaz yazdı: cunda‘daki fiyatlar Caddebostan yanında hep derim merso s alacağına citroen kafi diye , kimse inanmıo işte Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 10:55 Yazar Paylaş Cumartesi 10:55 Çağlar Bayur yazdı: o su arabadan mı akmış hep derim merso s alacağına citroen kafi diye , kimse inanmıo işte Bahçe sulaması, araba müthiş yürüyor. Şanzıman debriyaj vuruntu yapmasın diye 2500 3000 devirde attırıyorum. Hiç sıkıntı yaratmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 15:16 Yazar Paylaş Cumartesi 15:16 Kayın pederimi Tuzlaya götürdüm. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 16:22 Paylaş Cumartesi 16:22 atmosferik benzinli motor zaten 3000 den aşağı vites değiştirilmez. vesile ile biz apartman olarak iki yıldır bahçe sulamıyoruz, çocuklarımızın geleceği daha önemlli 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 16:29 Paylaş Cumartesi 16:29 Vay be Tuzla sahil. Ne yürüyüşler yaptık orada Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Cumartesi 16:34 Paylaş Cumartesi 16:34 Çağlar Bayur yazdı: atmosferik benzinli motor zaten 3000 den aşağı vites değiştirilmez. vesile ile biz apartman olarak iki yıldır bahçe sulamıyoruz, çocuklarımızın geleceği daha önemlli Benzinlikte 6 saat araba yıkamayı bıraktım yağmur yağmaya başladığında bi kova köpük yapıyorum süngerle arabaya dalıyorum, o şekilde bırakıyorum yağmur kendisi duruluyor arabayı. Onun harici kuş pisliği görürsem ıslak mendille temizleyip geçiyorum. Bi barajı kuruturduk önceden bi yıkamaya. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 17:57 Yazar Paylaş Cumartesi 17:57 Mehmet Yeter yazdı: Vay be Tuzla sahil. Ne yürüyüşler yaptık orada Neyi Üçler yaptık yolda derken geçmiş zaman kullanıyorsun sen zaten Tuzla oturmuyor musun Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 18:07 Paylaş Cumartesi 18:07 Ali Darbaz yazdı: Neyi Üçler yaptık yolda derken geçmiş zaman kullanıyorsun sen zaten Tuzla oturmuyor musun Maalesef Ali hocam. Şu anda Tuzla'dan 1300 km uzaktayım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 18:08 Yazar Paylaş Cumartesi 18:08 Mehmet Yeter yazdı: Maalesef Ali hocam. Şu anda Tuzla'dan 1300 km uzaktayım. Niye taşındın ki sen Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 18:15 Paylaş Cumartesi 18:15 Ali Darbaz yazdı: Niye taşındın ki sen Atandım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 18:16 Yazar Paylaş Cumartesi 18:16 Mehmet Yeter yazdı: Atandım. Senin Tuzla'da stok mağazan yok muydu stokçuluk yapmıyor muydun ben yanlış hatırlıyorum. Peki şu an neredesin Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cumartesi 18:20 Paylaş Cumartesi 18:20 Ali Darbaz yazdı: Senin Tuzla'da stok mağazan yok muydu stokçuluk yapmıyor muydun ben yanlış hatırlıyorum. Peki şu an neredesin Stokçu mu Stokçu değil spotçudur o ( mehmet ikisi de değil tabi ki) 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 18:23 Yazar Paylaş Cumartesi 18:23 Bebeleri şu fıskiyeye sokmuşlar çocuklar hasta olacaklar aman. Önder Özcan yazdı: Stokçu mu Stokçu değil spotçudur o ( mehmet ikisi de değil tabi ki) Ben bayağı bir karıştırdım o zaman insanları 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 18:42 Paylaş Cumartesi 18:42 Ali Darbaz yazdı: Senin Tuzla'da stok mağazan yok muydu stokçuluk yapmıyor muydun ben yanlış hatırlıyorum. Peki şu an neredesin Ben mağazada çalışıyordum. O zaman diliminde atanmayı bekliyordum. Maalesef atanana kadar özel okulda çalışmaya devam edecektik ancak özel sektör anlatmaya gerek yok. Şu anda Şanlıurfadayim. Önder Özcan yazdı: Stokçu mu Stokçu değil spotçudur o ( mehmet ikisi de değil tabi ki) Ekimden şubata kadar spot magazinsinda çalıştım Özcan abi. Yoksa evde beklemek adama fena yoruyor mental olarak. 5 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 18:49 Paylaş Cumartesi 18:49 Çağlar Bayur yazdı: atmosferik benzinli motor zaten 3000 den aşağı vites değiştirilmez. vesile ile biz apartman olarak iki yıldır bahçe sulamıyoruz, çocuklarımızın geleceği daha önemlli su arıtmalar serbest. Tarlalar hala kanal sulamasıyla sulanıyor. İnsan ihtiyacına giden su %20 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cumartesi 19:11 Paylaş Cumartesi 19:11 Mehmet Yeter yazdı: Ben mağazada çalışıyordum. O zaman diliminde atanmayı bekliyordum. Maalesef atanana kadar özel okulda çalışmaya devam edecektik ancak özel sektör anlatmaya gerek yok. Şu anda Şanlıurfadayim. Ekimden şubata kadar spot magazinsinda çalıştım Özcan abi. Yoksa evde beklemek adama fena yoruyor mental olarak. Stokçuydun yani 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 19:13 Paylaş Cumartesi 19:13 Önder Özcan yazdı: Stokçuydun yani Öyle olsun abi. Acayip stokcuydum. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cumartesi 19:14 Paylaş Cumartesi 19:14 Mehmet Yeter yazdı: Öyle olsun abi. Acayip stokcuydum. Ben demiyorum Ali diyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts