İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

1.0 kappa motor ayten çok güzel araçtı sattığın kötü oldu.

Ev finansman için peşinat oldu yapacak bir şey yok. Babamın arabasını kullandım iki sene kendimi toplayana kadar. Eşim calismadigi için zor bir süreçti. Maaşımın büyük bir kısmını krediye veriyorduk yemekçiye bir şey kalmıyordu annemlerde yemek yiyorduk. Buna da şükür .

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Komşumun Hyundai  i30 1.6 otomatik aracı kapımın önünde bozuldu araba tam LPG’ye geçerken beyin yaktı. Kesin LPG yüzüne yanmıştır. Arabanın şanzıman beynine ve klima beynine ulaşabiliyorum ECU çalışmıyordu.  Araba servisten geldi 22.000 TL beyin parası verdi. Çıkma beyin almış. LPG olmasaydı o araba yanmazmazdı. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Ev finansman için peşinat oldu yapacak bir şey yok. Babamın arabasını kullandım iki sene kendimi toplayana kadar. Eşim calismadigi için zor bir süreçti. Maaşımın büyük bir kısmını krediye veriyorduk yemekçiye bir şey kalmıyordu annemlerde yemek yiyorduk. Buna da şükür .

Bu sene de C3 ü satıp yeni bir ev alalım. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Bu sene de C3 ü satıp yeni bir ev alalım. 

Yok daha neler, 43 yaşındayım. Artık Kredi ödemek istemiyorum para yemek istiyorum. 65 göreceğim mechül. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Yok daha neler, 43 yaşındayım. Artık Kredi ödemek istemiyorum para yemek istiyorum. 65 göreceğim mechül. 

kızının geleceğini garanti altına aldın mı ? 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

65 göreceğim mechül. 

Kronik hastalıkları bu kadar dert etme. Yemene içmene, uyumana ve sağlığına dikkat edeceksin bu kadar.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

kızının geleceğini garanti altına aldın mı ? 

Kızım ailenin tek varisi. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Oğuzkan Işık
  • Yeni Oluştur...