Ali Darbaz Dün saat 16:08 Yazar Paylaş Dün saat 16:08 Koray Demir yazdı: 1.0 kappa motor ayten çok güzel araçtı sattığın kötü oldu. Ev finansman için peşinat oldu yapacak bir şey yok. Babamın arabasını kullandım iki sene kendimi toplayana kadar. Eşim calismadigi için zor bir süreçti. Maaşımın büyük bir kısmını krediye veriyorduk yemekçiye bir şey kalmıyordu annemlerde yemek yiyorduk. Buna da şükür . 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:14 Yazar Paylaş Dün saat 16:14 Komşumun Hyundai i30 1.6 otomatik aracı kapımın önünde bozuldu araba tam LPG’ye geçerken beyin yaktı. Kesin LPG yüzüne yanmıştır. Arabanın şanzıman beynine ve klima beynine ulaşabiliyorum ECU çalışmıyordu. Araba servisten geldi 22.000 TL beyin parası verdi. Çıkma beyin almış. LPG olmasaydı o araba yanmazmazdı. Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ev finansman için peşinat oldu yapacak bir şey yok. Babamın arabasını kullandım iki sene kendimi toplayana kadar. Eşim calismadigi için zor bir süreçti. Maaşımın büyük bir kısmını krediye veriyorduk yemekçiye bir şey kalmıyordu annemlerde yemek yiyorduk. Buna da şükür . Bu sene de C3 ü satıp yeni bir ev alalım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Koray Demir yazdı: Bu sene de C3 ü satıp yeni bir ev alalım. Yok daha neler, 43 yaşındayım. Artık Kredi ödemek istemiyorum para yemek istiyorum. 65 göreceğim mechül. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yok daha neler, 43 yaşındayım. Artık Kredi ödemek istemiyorum para yemek istiyorum. 65 göreceğim mechül. kızının geleceğini garanti altına aldın mı ? Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ali Darbaz yazdı: 65 göreceğim mechül. Kronik hastalıkları bu kadar dert etme. Yemene içmene, uyumana ve sağlığına dikkat edeceksin bu kadar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: kızının geleceğini garanti altına aldın mı ? Kızımı öğrenim için destek olucam. Bana çalışmaya başlayınca yazlık ve 4x4 SUV alması konusunda nlaştık. Babalık büyütmek bedavamı 18 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kızımı öğrenim için destek olucam. Bana çalışmaya başlayınca yazlık ve 4x4 SUV alması konusunda nlaştık. Babalık büyütmek bedavamı Şaka olduğunu düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts