Mustafa Tüfekçi 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Bak içten yanmalı değil diye içten yanmalı olanları savundu. Bu Abdülhamid i de savunmuş olabilir @Hüseyin Sönmez sen haklıydın 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Nerde yanıyo güvertede mi fuel oil? Abi sende fotoraflar çalışmıyor mu. İnternetin sınırlımı. 9 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Hayır, Demekki sen savundun. Çünkü Ali İngiliz zırhlısı ile gittiğini biliyor. Ama sor zırhlınin sınıfını motorunu onu savunur belki Ali Darbaz yazdı: Yok abi, o kim sadece Dolmabahçeden ingiliz zırhlısı ile gitti diye bilirim. Tarih dersinde onu öğrendik. Mustafa Tüfekçi yazdı: Hayır, Demekki sen savundun. Çünkü Ali İngiliz zırhlısı ile gittiğini biliyor. Ama sor zırhlınin sınıfını motorunu onu savunur belki İngiliz gemisine binen Vahoydu. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ocak Paylaş 9 Ocak emeklinin kira ödeme gücü negatif yönde yükseldi desem alkışlayan olur ha 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak kimi savunmuş bilmem de Ali benim yazdıklarımı kaale almıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: kimi savunmuş bilmem de Ali benim yazdıklarımı kaale almıyor anlamıyom ki. Bişey diyon ama ne diyon anlamıyom. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: anlamıyom ki. Bişey diyon ama ne diyon anlamıyom. hiç marketten domates tartıp ta almadın mı soru basit bir torbada hepsi eşit ağırlıkta olmak üzere 2 adet cam 198 adet altın bilya var. yandaki torbada 2 adet altın 198 adet cam bilya var. torbaların ağzı kapalı ve kalın kumaş. bir adet erazide tartma hakkın var ikisini de hangisini almayı isterdin? nano anakrat tamir eden adam da bunu anlar herhalde Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: kimi savunmuş bilmem de Ali benim yazdıklarımı kaale almıyor Abi sen Cine5 gibisin. Dekodersiz seni anlayan sayılı kişiyiz. Hayal gücünüz genişse şifreleri çözdügumuzdendir Hüseyin Sönmez yazdı: İngiliz gemisine binen Vahoydu. Gemi buharli olduğu için sıkıntı yok. İçten yanmalı olsa şuan yapay zekaya o tarihteki motorun termal verimliliği ile ilgili sorular sorup burada çarşaf çarşaf veri paylaşırdi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: Bundan sonra yeni sürüş sitilim Motoru elime almama , olabilcek en ideal en uzun ömürlü sürüşe uygun motor devir ve verim aralıklarında sürmek olacak. yağ performansı, bekleyen / az kullanılan yağ performansı ile ilgili (ai olmayan) somut istatistiki bilgiler lazım. var mı ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Selçuk Keleş yazdı: yağ performansı, bekleyen / az kullanılan yağ performansı ile ilgili (ai olmayan) somut istatistiki bilgiler lazım. var mı ? Bunu ai kullanarak rus fotumlarında taratmak gerek. Orda böyle testler çok var. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Ocak Paylaş 9 Ocak İlkay Başaran yazdı: Senin bir de her pazartesi 1.3 tce motoru masrafın var.Onu unutmuşum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: hiç marketten domates tartıp ta almadın mı soru basit bir torbada hepsi eşit ağırlıkta olmak üzere 2 adet cam 198 adet altın bilya var. yandaki torbada 2 adet altın 198 adet cam bilya var. torbaların ağzı kapalı ve kalın kumaş. bir adet erazide tartma hakkın var ikisini de hangisini almayı isterdin? nano anakrat tamir eden adam da bunu anlar herhalde İyide abi ağırlık aynı olsada hacimleri farklı her türlü istediğimi alırım zaten. Hadi altını çok olanı alayım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: İyide abi ağırlık aynı olsada hacimleri farklı her türlü istediğimi alırım zaten. Hadi altını çok olanı alayım. altını çok olanı neden tespit etmek istiyorsun? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: altını çok olanı neden tespit etmek istiyorsun? Bankaya koyup aylık faiz yemek için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: Bankaya koyup aylık faiz yemek için o zaman 2000 deki asgari ücret ile 202X tekini karşılaştırıken torbadaki dağılımını da bakarsın bir daha kine. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: Abi sende fotoraflar çalışmıyor mu. İnternetin sınırlımı. Ali bu boylerden boğaziçi üniversitesinde var. tüm güney kampüsün kaloriferi. hala durur. antika. sökmediyse yeni idare. Ali Darbaz yazdı: Abi sende fotoraflar çalışmıyor mu. İnternetin sınırlımı. hep sen espri yapacak değilsin biz de eğlenelim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak @Selçuk Bakış sivasda bu arabanın Aksiyonerini değiştirmek istesem senin usta ne fiyat verir. Arabanın eksiklerini sivasda halketmek isterim. İstanbula göre çok daha ucuzdur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak @Kerem Yılmaz Benim c3 için "yarı otomatik geri geri yokuş çıkamıyor" diyordun. Ama ben hiç sorun yaşamadım. Fakat üstün tork değerleri olan ec3 rampada hiç halkamıyormuş... https://x.com/i/status/2009637046726402249 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: @Selçuk Bakış sivasda bu arabanın Aksiyonerini değiştirmek istesem senin usta ne fiyat verir. Arabanın eksiklerini sivasda halketmek isterim. İstanbula göre çok daha ucuzdur diye düşünüyorum. Neresinde bu parça ona göre soralım. Nakit çalışıyor bu arada benim usta. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Neresinde bu parça ona göre soralım. Nakit çalışıyor bu arada benim usta. senin 2008 ile aynı parça . Debriyaja basan robot. Sachs marka aksiyoner değişimi ve kalibrasyon için kaç para istiyor. Ona göre bi kıyas yapayım. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: senin 2008 ile aynı parça . Debriyaja basan robot. Sachs marka aksiyoner değişimi ve kalibrasyon için kaç para istiyor. Ona göre bi kıyas yapayım. Şanzıman tamirine bakmıyor bildiğim kadarıyla, kalibrasyon için cihazı yok onu biliyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Ocak Yazar Paylaş 11 Ocak (düzenlendi) Araba her sabah ikaz veriyor lastik basıncı düşük yorgusu veriyor sıfırlıyorum ertesi sabah tekrar veriyor. Ama görünüşte herhangi bir lastik sıkıntısı yok gibi. Kızımın voleybol kursunda en üst kattaki tribinlerde fırsat yürüyüşü yapıyorum 11 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Sen lastik şişirip indirdin mi hiç Bazen fabrika verisi dışında hava bastığın ya da indirdiğin oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts