Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Tam diyetin 3. gününde bu fotoğrafı görmemeliydim, yarın allahtan serbest öğün günü. La et yok daha fotoda 😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ateistler bunu da açıklasın 1060 km menzil Sinan Akgöl yazdı: La et yok daha fotoda 😂 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Tam diyetin 3. gününde bu fotoğrafı görmemeliydim, yarın allahtan serbest öğün günü. Diyetisyen danışmanlığı alıyor musun ? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ateistler bunu da açıklasın 1060 km menzil 40lt 850 goruyorsam 50lt depoda 1060 normal ateist degilim ama elhamdullah 😁 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Eli yükseltiyorum. 1140 oldu. Üstelik 100 km sabit hızla 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Saat 01:00 itibari ile vardık. Scooterim ile yaptığım egzersizlerin faydasını gördüm. 16 km yol yürüdüm ve 879 km araba sürdüm. Ankara'dan Kızılcahamam üzerinden geredeye geldim. Halen uykum gelmedi. Araba gayet başarılıydı. 145 km hıza kadar çıktım. 130 km hız ile 2 saate yakın sürdüm. Ankara trafiği ve Medeniyetler müzesi kale tırmanışı dahil 77 km hız ortalama 879 km yol yapmışız. Sabah 05:00 ile gece 01:00 arası 20 saat ayakta kalıp bunun 11 saat 20 dakikası direksiyonda geçmiş. 47 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts