İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İkinci bir mekan alabilir miyim? Farklı lezzet olabilir. 

bir de kahvaltı için köy içinde bir yer olursa süper olur. Olmadı şehir içi veya çevresi. :) 

Gülçimen Aspava galiba ya Mustafa Kemal ya Eryaman

Tandoğan Aspava ben bunları begendimdi.

@Oğuzkan Işık Önerileri alalım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
(düzenlendi)
Ali Gülmez yazdı:

ankara da meşhur ülgerler e gideceksin bugüne kadar ülgerlerin üzerine çıkabilen başka bir aspava olmadı

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hangisinde? 

Metin Akbal yazdı:

Gülçimen Aspava

Tandoğan Aspava ben bunları begendimdi.

@Oğuzkan Işık Önerileri alalım.

Aspava bana hep mantıksız gelen bir tür. Eskiden tandoğan ve emekte varken çok güzeldi. Sonra adım başı aspava oldu. Mide doluyor sadece lezzet alamıyorum ben.

Çiftlik kavşağında Çardak Restoran var. Her öğüne gidilir. Yeri ile kendisinin alakası yok. Çayır çimenlik çocuklar için ayrıca güzel. Öğlen, akşam yemeğine kavurmalı kapalı pide efsane. Kiremitte olan herşey harika. @Tansu Kalafatoğlukahvaltı için butaya gidebilirsiniz. Birde beşevlerde teras cafe var açık büfe taze sıkma meyve suları vs eskilerde giderdik severdim

https://share.google/LfzRflNRzZ1YTAcOd

Döner lahmacun iskender tarzı istenirse Düveroğlu

En iyi döner istenirse peçenek döner(cumaları kapalı)

Pizzanın gerçekten nasıl birşey olduğunu bilmek istersen Double Zero Ümitköy pizza öncesi sarımsaklı ekmek öneririm acılı zeytinyağıyla birlikte.

Tantuni istenirse Uluçay tantuni

Çorba için Devrez i öneririm.

Ciğerde apo veya bahattin öncelik ciğerci apo

Başka ne lazım ? 

tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Işık yazdı:

Başka ne lazım ? 

Kokorec 😁 En onemlisini unuttun.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Metin Akbal yazdı:

Kokorec 😁 En onemlisini unuttun.

Gençlik caddesi hacı kokoreç fırında iri kıyım :flowers: park yeri sorunu çok fazladır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Işık yazdı:

Gençlik caddesi hacı kokoreç fırında iri kıyım :flowers: park yeri sorunu çok fazladır

Odun ateşi olmazsa olmazım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Işık yazdı:

Aspava bana hep mantıksız gelen bir tür. Eskiden tandoğan ve emekte varken çok güzeldi. Sonra adım başı aspava oldu. Mide doluyor sadece lezzet alamıyorum ben.

Çiftlik kavşağında Çardak Restoran var. Her öğüne gidilir. Yeri ile kendisinin alakası yok. Çayır çimenlik çocuklar için ayrıca güzel. Öğlen, akşam yemeğine kavurmalı kapalı pide efsane. Kiremitte olan herşey harika. @Tansu Kalafatoğlukahvaltı için butaya gidebilirsiniz. Birde beşevlerde teras cafe var açık büfe taze sıkma meyve suları vs eskilerde giderdik severdim

Pizzanın gerçekten nasıl birşey olduğunu bilmek istersen Double Zero Ümitköy pizza öncesi sarımsaklı ekmek öneririm acılı zeytinyağıyla birlikte.

Başka ne lazım ? 

soda :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Oğuzkan Işık yazdı:

Başka ne lazım ? 

Valla ben Aspava ne bilmiyorum. İsimlendirmeden dolayı bende Kadiköy Martı döner intibası veriyör. 

Biz ailecek Çiğerci Bahattin'e gittik yedik. 

Ondan öncede Ankara Kalesinde Meydan Döner 1957 adlı yerde yedik.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...