Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: İkinci bir mekan alabilir miyim? Farklı lezzet olabilir. bir de kahvaltı için köy içinde bir yer olursa süper olur. Olmadı şehir içi veya çevresi. Gülçimen Aspava galiba ya Mustafa Kemal ya Eryaman Tandoğan Aspava ben bunları begendimdi. @Oğuzkan Işık Önerileri alalım. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: ankara da meşhur ülgerler e gideceksin bugüne kadar ülgerlerin üzerine çıkabilen başka bir aspava olmadı Tansu Kalafatoğlu yazdı: hangisinde? Metin Akbal yazdı: Gülçimen Aspava Tandoğan Aspava ben bunları begendimdi. @Oğuzkan Işık Önerileri alalım. Aspava bana hep mantıksız gelen bir tür. Eskiden tandoğan ve emekte varken çok güzeldi. Sonra adım başı aspava oldu. Mide doluyor sadece lezzet alamıyorum ben. Çiftlik kavşağında Çardak Restoran var. Her öğüne gidilir. Yeri ile kendisinin alakası yok. Çayır çimenlik çocuklar için ayrıca güzel. Öğlen, akşam yemeğine kavurmalı kapalı pide efsane. Kiremitte olan herşey harika. @Tansu Kalafatoğlukahvaltı için butaya gidebilirsiniz. Birde beşevlerde teras cafe var açık büfe taze sıkma meyve suları vs eskilerde giderdik severdim https://share.google/LfzRflNRzZ1YTAcOd Döner lahmacun iskender tarzı istenirse Düveroğlu En iyi döner istenirse peçenek döner(cumaları kapalı) Pizzanın gerçekten nasıl birşey olduğunu bilmek istersen Double Zero Ümitköy pizza öncesi sarımsaklı ekmek öneririm acılı zeytinyağıyla birlikte. Tantuni istenirse Uluçay tantuni Çorba için Devrez i öneririm. Ciğerde apo veya bahattin öncelik ciğerci apo Başka ne lazım ? 1 saat önce tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Başka ne lazım ? Kokorec 😁 En onemlisini unuttun. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: Kokorec 😁 En onemlisini unuttun. Gençlik caddesi hacı kokoreç fırında iri kıyım park yeri sorunu çok fazladır 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Gençlik caddesi hacı kokoreç fırında iri kıyım park yeri sorunu çok fazladır Odun ateşi olmazsa olmazım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Aspava bana hep mantıksız gelen bir tür. Eskiden tandoğan ve emekte varken çok güzeldi. Sonra adım başı aspava oldu. Mide doluyor sadece lezzet alamıyorum ben. Çiftlik kavşağında Çardak Restoran var. Her öğüne gidilir. Yeri ile kendisinin alakası yok. Çayır çimenlik çocuklar için ayrıca güzel. Öğlen, akşam yemeğine kavurmalı kapalı pide efsane. Kiremitte olan herşey harika. @Tansu Kalafatoğlukahvaltı için butaya gidebilirsiniz. Birde beşevlerde teras cafe var açık büfe taze sıkma meyve suları vs eskilerde giderdik severdim https://share.google/LfzRflNRzZ1YTAcOd Döner lahmacun iskender tarzı istenirse Düveroğlu En iyi döner istenirse peçenek döner(cumaları kapalı) Pizzanın gerçekten nasıl birşey olduğunu bilmek istersen Double Zero Ümitköy pizza öncesi sarımsaklı ekmek öneririm acılı zeytinyağıyla birlikte. Tantuni istenirse Uluçay tantuni Çorba için Devrez i öneririm. Ciğerde apo veya bahattin öncelik ciğerci apo Başka ne lazım ? soda Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 dakika önce Yazar Paylaş 9 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Aspava bana hep mantıksız gelen bir tür. Eskiden tandoğan ve emekte varken çok güzeldi. Sonra adım başı aspava oldu. Mide doluyor sadece lezzet alamıyorum ben. Çiftlik kavşağında Çardak Restoran var. Her öğüne gidilir. Yeri ile kendisinin alakası yok. Çayır çimenlik çocuklar için ayrıca güzel. Öğlen, akşam yemeğine kavurmalı kapalı pide efsane. Kiremitte olan herşey harika. @Tansu Kalafatoğlukahvaltı için butaya gidebilirsiniz. Birde beşevlerde teras cafe var açık büfe taze sıkma meyve suları vs eskilerde giderdik severdim https://share.google/LfzRflNRzZ1YTAcOd Döner lahmacun iskender tarzı istenirse Düveroğlu En iyi döner istenirse peçenek döner(cumaları kapalı) Pizzanın gerçekten nasıl birşey olduğunu bilmek istersen Double Zero Ümitköy pizza öncesi sarımsaklı ekmek öneririm acılı zeytinyağıyla birlikte. Tantuni istenirse Uluçay tantuni Çorba için Devrez i öneririm. Ciğerde apo veya bahattin öncelik ciğerci apo Başka ne lazım ? Valla ben Aspava ne bilmiyorum. İsimlendirmeden dolayı bende Kadiköy Martı döner intibası veriyör. Biz ailecek Çiğerci Bahattin'e gittik yedik. Ondan öncede Ankara Kalesinde Meydan Döner 1957 adlı yerde yedik. Yorum bağlantısı
Recommended Posts