Metin Akbal Dün saat 19:23 Paylaş Dün saat 19:23 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İkinci bir mekan alabilir miyim? Farklı lezzet olabilir. bir de kahvaltı için köy içinde bir yer olursa süper olur. Olmadı şehir içi veya çevresi. Gülçimen Aspava galiba ya Mustafa Kemal ya Eryaman Tandoğan Aspava ben bunları begendimdi. @Oğuzkan Işık Önerileri alalım. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 19:37 Paylaş Dün saat 19:37 (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: ankara da meşhur ülgerler e gideceksin bugüne kadar ülgerlerin üzerine çıkabilen başka bir aspava olmadı Tansu Kalafatoğlu yazdı: hangisinde? Metin Akbal yazdı: Gülçimen Aspava Tandoğan Aspava ben bunları begendimdi. @Oğuzkan Işık Önerileri alalım. Aspava bana hep mantıksız gelen bir tür. Eskiden tandoğan ve emekte varken çok güzeldi. Sonra adım başı aspava oldu. Mide doluyor sadece lezzet alamıyorum ben. Çiftlik kavşağında Çardak Restoran var. Her öğüne gidilir. Yeri ile kendisinin alakası yok. Çayır çimenlik çocuklar için ayrıca güzel. Öğlen, akşam yemeğine kavurmalı kapalı pide efsane. Kiremitte olan herşey harika. @Tansu Kalafatoğlukahvaltı için butaya gidebilirsiniz. Birde beşevlerde teras cafe var açık büfe taze sıkma meyve suları vs eskilerde giderdik severdim https://share.google/LfzRflNRzZ1YTAcOd Döner lahmacun iskender tarzı istenirse Düveroğlu En iyi döner istenirse peçenek döner(cumaları kapalı) Pizzanın gerçekten nasıl birşey olduğunu bilmek istersen Double Zero Ümitköy pizza öncesi sarımsaklı ekmek öneririm acılı zeytinyağıyla birlikte. Tantuni istenirse Uluçay tantuni Çorba için Devrez i öneririm. Ciğerde apo veya bahattin öncelik ciğerci apo Başka ne lazım ? Dün saat 19:39 tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 19:44 Paylaş Dün saat 19:44 Oğuzkan Işık yazdı: Başka ne lazım ? Kokorec 😁 En onemlisini unuttun. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 19:52 Paylaş Dün saat 19:52 Metin Akbal yazdı: Kokorec 😁 En onemlisini unuttun. Gençlik caddesi hacı kokoreç fırında iri kıyım park yeri sorunu çok fazladır 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 19:53 Paylaş Dün saat 19:53 Oğuzkan Işık yazdı: Gençlik caddesi hacı kokoreç fırında iri kıyım park yeri sorunu çok fazladır Odun ateşi olmazsa olmazım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Aspava bana hep mantıksız gelen bir tür. Eskiden tandoğan ve emekte varken çok güzeldi. Sonra adım başı aspava oldu. Mide doluyor sadece lezzet alamıyorum ben. Çiftlik kavşağında Çardak Restoran var. Her öğüne gidilir. Yeri ile kendisinin alakası yok. Çayır çimenlik çocuklar için ayrıca güzel. Öğlen, akşam yemeğine kavurmalı kapalı pide efsane. Kiremitte olan herşey harika. @Tansu Kalafatoğlukahvaltı için butaya gidebilirsiniz. Birde beşevlerde teras cafe var açık büfe taze sıkma meyve suları vs eskilerde giderdik severdim https://share.google/LfzRflNRzZ1YTAcOd Döner lahmacun iskender tarzı istenirse Düveroğlu En iyi döner istenirse peçenek döner(cumaları kapalı) Pizzanın gerçekten nasıl birşey olduğunu bilmek istersen Double Zero Ümitköy pizza öncesi sarımsaklı ekmek öneririm acılı zeytinyağıyla birlikte. Tantuni istenirse Uluçay tantuni Çorba için Devrez i öneririm. Ciğerde apo veya bahattin öncelik ciğerci apo Başka ne lazım ? soda Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Aspava bana hep mantıksız gelen bir tür. Eskiden tandoğan ve emekte varken çok güzeldi. Sonra adım başı aspava oldu. Mide doluyor sadece lezzet alamıyorum ben. Çiftlik kavşağında Çardak Restoran var. Her öğüne gidilir. Yeri ile kendisinin alakası yok. Çayır çimenlik çocuklar için ayrıca güzel. Öğlen, akşam yemeğine kavurmalı kapalı pide efsane. Kiremitte olan herşey harika. @Tansu Kalafatoğlukahvaltı için butaya gidebilirsiniz. Birde beşevlerde teras cafe var açık büfe taze sıkma meyve suları vs eskilerde giderdik severdim https://share.google/LfzRflNRzZ1YTAcOd Döner lahmacun iskender tarzı istenirse Düveroğlu En iyi döner istenirse peçenek döner(cumaları kapalı) Pizzanın gerçekten nasıl birşey olduğunu bilmek istersen Double Zero Ümitköy pizza öncesi sarımsaklı ekmek öneririm acılı zeytinyağıyla birlikte. Tantuni istenirse Uluçay tantuni Çorba için Devrez i öneririm. Ciğerde apo veya bahattin öncelik ciğerci apo Başka ne lazım ? Valla ben Aspava ne bilmiyorum. İsimlendirmeden dolayı bende Kadiköy Martı döner intibası veriyör. Biz ailecek Çiğerci Bahattin'e gittik yedik. Ondan öncede Ankara Kalesinde Meydan Döner 1957 adlı yerde yedik. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: soda Beybazarı Ali Darbaz yazdı: Valla ben Aspava ne bilmiyorum. İsimlendirmeden dolayı bende Kadiköy Martı döner intibası veriyör. Biz ailecek Çiğerci Bahattin'e gittik yedik. Ondan öncede Ankara Kalesinde Meydan Döner 1957 adlı yerde yedik. Bahattinde ciğer 750 lira mı tam pors? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: soda Kızılay Sakarya Caddesi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Beybazarı Bahattinde ciğer 750 lira mı tam pors? Evet 3 kişi 2500 tl hesap ödedim. Setcard da geçiyordu. 15 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Aslında Daha çok ankara mutfağı arıyorum. İç Anadolu tarzında. Sulu olur kuru olur. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aslında Daha çok ankara mutfağı arıyorum. İç Anadolu tarzında. Sulu olur kuru olur. O zaman Ankara döneri için sen de kaleye çıkabilirsin çok güzeldi. Dönerin yanında bir de Hamsiköy sütlacı yedik süper Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: O zaman Ankara döneri için sen de kaleye çıkabilirsin çok güzeldi. Dönerin yanında bir de Hamsiköy sütlacı yedik süper ankara döneri mi yöresel hamsiköy sütlacı mı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: ankara döneri mi yöresel hamsiköy sütlacı mı Sen söyle ben bilmiyom. Benim Anam motivasyonum uzun yol yapmaktı 14 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: En iyi döner istenirse peçenek döner(cumaları kapalı) Pazartesi kapalı değiller miydi? Ali Darbaz yazdı: Ankara Kalesinde Meydan Döner 1957 Geçen sosyal medyada gördüm burası coğrafi işaretliymiş galiba. Bi de Kale'nin oralarda bir yerde cağ kebapçı var meşhur, Öğlenden sonra kalmıyor diyorlar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Pazartesi kapalı değiller miydi? Geçen sosyal medyada gördüm burası coğrafi işaretliymiş galiba. Bi de Kale'nin oralarda bir yerde cağ kebapçı var meşhur, Öğlenden sonra kalmıyor diyorlar Evet öğleden sonra kalmıyor biz son kesime yetiştik Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Pazartesi kapalı değiller miydi? Pazartesi değilmiş Cuma kapalıymış Ali Darbaz yazdı: Evet öğleden sonra kalmıyor biz son kesime yetiştik Benim dediğim cağ kebapçı "Sadık Usta oltu kebap" Meydan Döner 1957 değil 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Pazartesi değilmiş Cuma kapalıymış Hakaret sayarım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ankara dedik. Adana, döner, hansiköy, cağ önerileri geliyor. toyga yok. Dutmaç yok. Ankara tava, güveç, kapama yok bunları nerede yiyebilirim 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ankara dedik. Adana, döner, hansiköy, cağ önerileri geliyor. toyga yok. Dutmaç yok. Ankara tava, güveç, kapama yok bunları nerede yiyebilirim Valla bende Gürmelik yok. Tamamen Sürmelik olarak düşün beni. Bu arada şin esas noktasını paylaşayım... Selamlar arkadaşlar, Zwei ile 24 Nisan’da ailecek yaptığımız Ankara seyahatinin net rakamlarını çıkardım. Uzun yol performansı ve güncel maliyetler forumda merak edenler için referans olsun. **Yol ve Yakıt Verileri (Spritmonitor):** * **Toplam Yol:** 876 km * **Gidiş (24.04):** 592 km / 38,90 Litre / Ortalama **6,57 L/100km** (Kuzey Marmara tempolu sürüş) * **Dönüş (25.04):** 284 km / 15,49 Litre / Ortalama **5,45 L/100km** (Daha sakin, tam istediğim kıvamda) * **Toplam Yakıt Maliyeti:** **3.454,00 TL** (Litre fiyatı 62-63 TL civarı) **HGS / Otoyol Giderleri (Net Yansıyanlar):** * Alemdağ - Kurnaköy: 90,00 TL * Kurnaköy - Akyazı (O-7): 510,00 TL * Topağaç - Akıncı (E80): 237,00 TL * İzmit OSB B SGS: 16,50 TL * İzmit Doğu - Kurnaköy: 265,00 TL * Kurnaköy - Alemdağ: 90,00 TL * **Toplam HGS:** **1.208,50 TL** **Genel Toplam:** Yakıt ve otoyol dahil seyahatin net ulaşım maliyeti tam olarak **4.662,50 TL** tuttu. **Teknik Durum / Motor:** Bu uzun yola çıkarken depoya Motul Valf ve Enjektör Temizleyici ekledim. Hazır uzun yola vurmuşken sistem güzelce temizlensin istedim ve katkıyı ekledikten sonra depoyu dibine kadar, tamamen bitene dek kullandım. Yolculuk boyunca araç tık demedi; hem gidişteki tempolu sürüşte hem de dönüşteki düşük tüketim odaklı sürüşte motorun gaz tepkileri ve akıcılığı gayet yerindeydi. 876 km'yi sorunsuz ve keyifle geride bıraktık. Herkese iyi sürüşler! 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Geçen gün bakımda bulduğum sesin kaynağı. Bunu evde kendim değiştirceğim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Geçen gün bakımda bulduğum sesin kaynağı. Bunu evde kendim değiştirceğim. motorun neresi bu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 53 dakika önce Yazar Paylaş 53 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: motorun neresi bu Abi alternatör kayışı. Bu Elektrikli gergi su pompasını çevirir. Videodaki hareketin aynısını ben yaptım. Gergiyi çekince ses kesiliyor. Ebrar Tüfek yazdı: instagram hesabını mı kapattın ? Yoo dokunmadım. Sadece hanım paylaşım yapmamı istemiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts