İlkay Başaran Dün saat 11:13 Paylaş Dün saat 11:13 Ali Darbaz yazdı: Hanıma dşrektif verdim. Airbanaban üzerinden bakıyor. Havuzlu olusa iyi olur Buranın denizi mavi bayraklı, sanayi yok birşey yok dolayısıyla havuz da yok. Havuz olsa bile suyun sağlıklı olup olmadığını nereden bileceksin ki bence durgun tatlısu kadar tehlikeli birşey daha yok. Oteldir sürekli klor vs o ayrı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:36 Yazar Paylaş Dün saat 11:36 İlkay Başaran yazdı: Buranın denizi mavi bayraklı, sanayi yok birşey yok dolayısıyla havuz da yok. Havuz olsa bile suyun sağlıklı olup olmadığını nereden bileceksin ki bence durgun tatlısu kadar tehlikeli birşey daha yok. Oteldir sürekli klor vs o ayrı. Oke hanım bakıyor işte. Ben Ford Otosan Gölcük fabrikasında çalışıyom. Telefon ile oynamak yasak . Zırt pırt uyarıyor güvenlik. Anca çay kafe molası verince. Burda motorları inceliyom. Turbo motorların alayı su soğutmalı intercooler ile donatılmış. Anlamadığım bu su zaten motordan çıkan suyun radyatörden gelme hali. Havayı sıcak su ile soğutuyor olmaları Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:42 Paylaş Dün saat 12:42 Ali Darbaz yazdı: Havayı sıcak su ile soğutuyor olmaları sıcaklığa bakış açısına bağlı, turbonun bastiği hava kaç C de giriyor manifolda sence? 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:22 Yazar Paylaş Dün saat 14:22 Çağlar Bayur yazdı: sıcaklığa bakış açısına bağlı, turbonun bastiği hava kaç C de giriyor manifolda sence? Kendi arabamın intake maksimum 45 derece. Bu araba turbo olsaydı intek kaça çıkacaktı. Soğutma suyu sıcaklığı 105 derece. Radyatörden gelen suyun sıcaklığı da olsun sana 75 derece. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 14:31 Paylaş Dün saat 14:31 Ali Darbaz yazdı: Kendi arabamın intake maksimum 45 derece. Bu araba turbo olsaydı intek kaça çıkacaktı. Soğutma suyu sıcaklığı 105 derece. Radyatörden gelen suyun sıcaklığı da olsun sana 75 derece. Sıkıştırılan havanın ısındığını biliyor olman lazım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:13 Yazar Paylaş Dün saat 16:13 İlkay Başaran yazdı: Sıkıştırılan havanın ısındığını biliyor olman lazım Tabii ki sıkıştırıyor havanın ısındığını biliyorum da nasıl bu kadar yüksek olabilir 105°’de soğuyacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: nasıl bu kadar yüksek olabilir tahtaya 1 çivi çak sonra hemen parmağını çiviye değdir. temel fizik ısınma testi. 9 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ümit Türk yazdı: Bakım diye gittim devirdaim pompası su kaçırdığı farkedildi.( inceden su eksilmesi vardı). Aslında bu triger güncellemesi kontrolü için kontrol edildiğinde farkedildi. Eğer götürmeseydim yüzde 90 yolda kalacağım belirtildi. Tamamen büyük şans. Zaten devamlı şehir dışında olduğum için iyi oldu.Bayram öncesi bıraktığım için patladı. Yerine ikame corolla aldım. Danışman bilgisine göre 30.000 TL proforma ile kapatılacak. Eğer devam edip yolda kalsaydım 200.000 TL ile başlayan fiyatlarla diye devam edince oh çektim 😀😀 Hala çıkamadı hasta. Bitince aldığım gün geri bıraktım bu sefer klima patlak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts