İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden ki? Japona binen anlamaz. Bu arada japoncanız çok iyi, japon musunuz? 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sen eu yada baska ulkeleri baz alma hatta kodlari verileri pdfleri baz alma. İstanbuldaki iki tane olan buyuk yetkili serviste git gene o bisiklet zinciri takmaya devam ediyorlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Sen eu yada baska ulkeleri baz alma hatta kodlari verileri pdfleri baz alma. İstanbuldaki iki tane olan buyuk yetkili serviste git gene o bisiklet zinciri takmaya devam ediyorlar. Tamam işte yenisi bisiklet zinciri gibi olan. Eski zincirde bakla yapısı çok cılız tel tel bir şey. Yeni zincir 300k km gidiyor diyorlar. Dikkat ettiysen mini cooper 180 bin kmde. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Tamam işte yenisi bisiklet zinciri gibi olan. Eski zincirde bakla yapısı çok cılız tel tel bir şey. Yeni zincir 300k km gidiyor diyorlar. Dikkat ettiysen mini cooper 180 bin kmde. Bir Izin gununde bir gun bisiklete binme ben seni önce maslak sanayi ordan borusan servise gezi turu yaptirim 🙂 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Japona binen anlamaz. Anlamadım .. 2 saat önce tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Anlamadım .. Ruhsuz adamsin 😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Bir Izin gununde bir gun bisiklete binme ben seni önce maslak sanayi ordan borusan servise gezi turu yaptirim 🙂 Tamam doğrudur bir şey demiyorum ama ben de eskiden daha kötü demek istiyorum. Bak sana iki tane görsel İlk resim eski nesil zincir tertibatı. Bu resim ise kendi arabamın bizzat kendim çektim ikinci nesil zincir tertibatı. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Tamam doğrudur bir şey demiyorum ama ben de eskiden daha kötü demek istiyorum. Bak sana iki tane görsel İlk resim eski nesil zincir tertibatı. Bu resim ise kendi arabamın bizzat kendim çektim ikinci nesil zincir tertibatı. Sorun nerede zincirin zamanla gevsemesi guclendiriliyor alttaki sagdaki ve soldaki gergilerden tek zincir olarak dusunme komple setteki sorun. Garantiden degisip 20 30k sonra basa dönen dert. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Japona binen anlamaz. Bu arada japoncanız çok iyi, japon musunuz? Biz mesela her hafta bakıyoruz mesela, kayış kopar falan her an her şey olabilir diye boyna bakıyoruz. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evren Erakçora yazdı: Biz mesela her hafta bakıyoruz mesela, kayış kopar falan her an her şey olabilir diye boyna bakıyoruz. Ben her gun bakiyorum mesela hafta gene iyisin 😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sorun nerede zincirin zamanla gevsemesi guclendiriliyor alttaki sagdaki ve soldaki gergilerden tek zincir olarak dusunme komple setteki sorun. Garantiden degisip 20 30k sonra basa dönen dert. Tabiki ikinci nesil zincir tertibatı bütün olarak pek çok parcayla değişiyor. Hatta eski nesil motoru yeni nesile çevirme kitide satılıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Heh iste 10 ila 11 esas derdin sahibi. N12 ve N14 bu derten müzderip. Ama n16 ve n18 yeni nesil diye biliyorum. Motor kodu hatalı olabilir 2011 sonrası üretimler sorun olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts