Ali Darbaz Cumartesi 17:30 Yazar Paylaş Cumartesi 17:30 (düzenlendi) Benim için anlamlı bir resim iki fotoğraf arasında 10 yıl fark var Ruhsatı kendi üstüme olan bir arabayla ilk defa 10 yıl sonra memlekete geldim. Bilerek aynı noktada durdum çektim. Annemin köyü. Cumartesi 17:31 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Dün saat 05:59 Paylaş Dün saat 05:59 Ali Darbaz yazdı: 5000 tl kadar İsraf. İlkay Başaran yazdı: Hep derim çalışma saati olmalı. Zaten km aynı işi görüyor. "Yılda bir yağ değiştir" diyenler çalışma saatine değil çalışmama saatine baktıkları için hesapları yanlış Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 07:31 Paylaş Dün saat 07:31 (düzenlendi) Beygir yok mu? at yani Dün saat 07:31 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 08:13 Yazar Paylaş Dün saat 08:13 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Beygir yok mu? at yani Yarı otomatik şanzımanla ben bu dağlardan ne yaparım diye düşündüm biraz korktum açıkçası. Hiç sıkıntı yaşamadık. Burada beygir falan yok. Buradakiler malları davaları satmışlar emekliliklerini almışlar yakında Sivas merkeze geçecek seneye bu kadar kalabalık bile olmayabilir. Şimdi gelelim zurnanın zırt dediği deliğe. Araba yüksek yağ sıcaklığına müteakiben yağ yakmış 1000 kilometrede rahat yarım litre var. Coşkulu dolu dolu sürüşe istinaden makul. 90 95 kilometre hızlarla gitseydin yakmazdı. Özellikle rampa çıkış ve inişlerinde motor yağ sıcaklığı 120 santigrat dereceye çıkıyor. Karar verdim Bir sonraki yaz bakımında İstanbul'a döner dönmez 0w 40 yağ geçeceğim. Buraya hiçbir elektrikli araba giremez altı sürter hemen garanti dışı olur. Dün saat 08:16 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:15 Paylaş Dün saat 09:15 Yağ karteri delinmediyse elektrikli de girer. Motor gürültüsü olmadan doğada gezersin işte Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 10:28 Yazar Paylaş Dün saat 10:28 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yağ karteri delinmediyse elektrikli de girer. Motor gürültüsü olmadan doğada gezersin işte Artık batarya kutusunda en ufak çizik olunca garantisi dışı bırakıyorlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 10:48 Paylaş Dün saat 10:48 Ali Darbaz yazdı: Artık batarya kutusunda en ufak çizik olunca garantisi dışı bırakıyorlar Kendileri bilir. Çinliler kaldırama vuruyor. Askıda bırakıyor. Bunu reklam yapıyor. Hala anlayamadılar yok olacaklarını avrupa markaları Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 12:23 Paylaş Dün saat 12:23 Abi sen sorulan sorulara alıntılayıp niye farklı cevaplar veriyorsun Konu dağıtma taktiğimi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:21 Yazar Paylaş Dün saat 16:21 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Abi sen sorulan sorulara alıntılayıp niye farklı cevaplar veriyorsun Konu dağıtma taktiğimi? Mesela nasıl anlamadim Dün saat 16:24 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 19:08 Yazar Paylaş Dün saat 19:08 (düzenlendi) İyi geceler… Soba yakıyoruz gece soğuktan uyanıyoz. İlk gün tarzan gibi şort atlet yatmıştım gece 04:00 da hortladım. Pijama giyip geri yattım. O derece buz gibi burası. Arabanın teker basıncı düşmüş soğuktan. Soğuk havanın etkisi uyku basıyor herkesi. Dün saat 19:19 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Selçuk Bakış yazdı: 11 derece sıcak ama sen bilirsin 32 derece sıcaktan gelen istanbullu için çok soğuk. Hafik de vadi içinde çukur bir noktadayız burası ayrıca daha soğuk. sizde fiber internet bağlantısı varmı 5 gb lık dosya upload edecek yer arıyorum. Hatta internet free cafe felanda olabilir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Selçuk Keleş yazdı: İsraf. Zaten km aynı işi görüyor. "Yılda bir yağ değiştir" diyenler çalışma saatine değil çalışmama saatine baktıkları için hesapları yanlış Abi km saati heryerde aynı bilgiyi vermiyor ki. Ben burada 10 dakikada 20 km yol yapıyorum yaz kış, istanbulda 20 km yolu 2 saatte yapıyor adam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Buraya elektrikler giremez şarj istasyonu yok. Özen barajı Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Sivas özeti Ali elektrikli araba almamak için kendini ikna ederken 😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sivas özeti Ali elektrikli araba almamak için kendini ikna ederken 😁 Arabam yağ yakıyor. 6 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Arabam yağ yakıyor. Demekki katki cok katkilayamadi bosver ekle devam. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Demekki katki cok katkilayamadi bosver ekle devam. Katkı katmadımki hiç. Depoda 1 litre yağ var yeter emmi. 10 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: 32 derece sıcaktan gelen istanbullu için çok soğuk. Hafik de vadi içinde çukur bir noktadayız burası ayrıca daha soğuk. sizde fiber internet bağlantısı varmı 5 gb lık dosya upload edecek yer arıyorum. Hatta internet free cafe felanda olabilir bizde fiber yok, şubelerde ki sistemler direk Turkcell yerel ağına bağlı, ofistekiler fiber olmadığı için superbox kurulu Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Havalar ısındı sürekli klima açık rampada gaza çökmekten araba iki zamanlı gibi çalışıyor, hem benzin hem yağ hem su ekliyorum ayda bir 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Havalar ısındı sürekli klima açık rampada gaza çökmekten araba iki zamanlı gibi çalışıyor, hem benzin hem yağ hem su ekliyorum ayda bir Ic kabine akisina dondur klimayi komp surekli disaridski sicak havayi sogutmak icin acik kalmasin. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Eee şimdi Naneyi yedin mi Navigasyon bizi nere soktun... Yorum bağlantısı
Recommended Posts